Syge borgere skal behandles med respekt og værdighed

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Syge borgere skal behandles med respekt og værdighed.

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2016-01-22 07:22


Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2016-01-22 07:25



Gæst

#28

2016-01-22 07:33

Jeg har skrevet under fordi jeg selv er syg. Jeg har KOL af svær grad, knogleskørhed og slide gigt i det meste af kroppen. Jeg har lige gennemgået Quick Care og har fået at vide at jeg ikke kommer på det ordinære arbejdsmarked mere. Jeg venter nu på at komme til møde med rehabiliteringsteamet.

Gæst

#29

2016-01-22 08:34

Det gjorde jeg fordi der er for lidt focus på syge borgere samt at det relaterer til egen situation.

Gæst

#30

2016-01-22 08:43

Har været i systemet siden 2009.

Gæst

#31

2016-01-22 08:52

Fordi jeg selv sidder i saksen og ikke orker at kæmpe mere. Synes det er så nedværdigende en behandling for noget man ikke selv er herre over

Gæst

#32

2016-01-22 09:12

For lige godt 4 år siden trådte jeg ind på jobentret. I dette øjeblik sagde jeg farvel til retssikkerhed og rettet til at bestemme over mit eget liv. Det har været en rutchtur til helvede. Jeg var selv overbevist om jeg kunne komme tilbage på arbejdsmarked, skulle bare bare have hjælp til det. Men et år på sygedagpenge, hvor der ikke blev gjort andet en at ødelægge mine lægepapir. Jeg havde inden jeg blev sygemeldt fået en fysisk diagnose. Men det tror kommunen ikke på. Så alle de læger der i 2 år har undersøgt mig blev underkendt, for kommunen ville ikke tro på at det ikke var psykisk. Og dermed blev de ved at presse for en psykolog, og bad min læge om nye oplysninger konstant. Og vupti min diagnosen forsvandt. Så røg jeg ud af sygedagpengene på albuer og knæ. På kontanthjælp hvor sagbehandler mente jeg var rask og fordi jeg ikke ville til psykolog. blev sat i aktivering og alle de trusel om lukning af mine penge der følge med. Samtidig med de stadig forsøger at give mig en psykisk diagnose. Jeg har sendt så mange klager, som kommunen nægtede at svare på. har sendt til afdelingsleder og borgmester, men fik kun standart svar. borgerrådgiverne har også forsøgt med klager, men heller ikke den gad de svare på. Men de lukkede mig sag pga af klagerne. I mine sagsagter står der HASTER med at lukke. Det er en kæmpe klagessag, og der må bare ikke ske fejl i denne sag. For at få mine sagsagter måtte jeg første kontakte tilsynet, og derefter til ankestyrelsen for at få den. Min kontanthjælps sag blev sendt til ankestyrelsen, efter en sultestrejke. Da jeg mistede alt og mine klager ikke blev hørt. Vandt sagen i ankestyrelsen, og min sygedagepenge sag er endelig efter 3 år også i ankestyrelsen. Jeg er i 1,5 år i træk blevet arbejdsprøvet kun med undtagelse af 14 dages ferie. Min arbejdsevne er 0 nu. Men de vil have mig i prøvning igen i op til en time om ugen. Har fået stillet min diagnose igen for et år siden. Har ikke haft møde med min sagsbehandler siden marts 2015 Mit forhold til sagsbehandler har været dårlig lige fra dag 1 men trods 5 klager over hende har jeg ikke måtte få en ny. 

Jeg er nu helt væk fra arbejdsmarkede, og mit plads i samfundet er væk. er isoleret i mit hjem uden mit netværk omkring mig.

Jeg fik ikke lov at komme tilbage på arbejdsmarked. Har ikke længere mulighed for at spare op til min alderdom. Har ikke mulighed for social kontant. Min plads i samfundet er taget fra mig.. 7 arbejdsprøvninger, startede med 15,5 time om ugen til nu ingen arbejdsevne. Jeg er nu tvunget til at søge pension. Min sygedagpengesag er lige nu til genvurdering i kommunen. Håber mit maridt stopper nu. Staffeloven §150 er overtrådt et utal af gange i min sag, og medarbejderne får bare ustaffet lov at mishandle menneske på den måde. Og politikerne bliver ved at råbe op vi er dovne, og skal i arbejde. Så de skære ned på ydelserne og giver de syge skylden for at samfundet er ved at falde fra hinanden. Ville sådan ønske de gad at sætte sig ind i de forbrydelser jobcentrene begår. Vi er ikke dovne. Mit højeste ønske var et flexjob, så jeg kunne forsætte mit liv og tjerne mine egne penge. 


Gæst

#33

2016-01-22 09:15

Jeg skrev under fordi det er ekstremt vigtigt at der kommer focus på dette område!

Gæst

#34

2016-01-22 09:22

Gennem 13 år er jeg blevet behandlet rigtig dårligt af hele systemet, Lige fra Lærestols professor-arbejdsskadestyrelsen-ankestyrelsen-forsikringsselskaber- Sagsbehandlere i kommunen-læger med falske dokumenter. Så det er på tide der kommer noget igang og folk kan få deres værdighed tilbage.

Gæst

#35

2016-01-22 09:33

Jeg har valgt at skrive under, fordi det er blevet helt umenneskeligt at være syg i DK,

Gæst

#36

2016-01-22 09:53

Fordi jeg selv er ved at havne i systemet. Og syntes at kommunen sjofler og mistænkeliggør en

Gæst

#37

2016-01-22 09:55

Kan man andet end at være enig ???

Gæst

#38

2016-01-22 10:05

Folk skal have en levestandard der er anstændig... En bedre sagsbehandling- med individuel stillingtagen og takstering... Man må gå ud fra en rigs norm om minimums beløb set ifht købekraften... Ydermere ansøge om mer- tillæg og ydelser når behov opstår...

Gæst

#39

2016-01-22 10:26

Det burde ha konsekvenser når jobcentre tilsidesætter lægeerklæringer; psykologudtalelser mfl og gang på gang kan afsende standard afvisninger med den begrundelse at "alle muligheder er ikke udtømte"

Gæst

#40

2016-01-22 11:22

Jeg skrev under, fordi jeg selv har været i systemet, og ved hvor hårdt det er at være inde i systemet..


Gæst

#41

2016-01-22 11:25

Fordi jeg selv har en bedre halvdel som har en kronisk bindevævsygdom, som hun får kemoterapi for, og hver gang kommunen har haft deres fingre i hende ender hun på nyre afdeling i en uge eller mere, og det har stået på i snart 6 år, på trods af adskillige udtalelser at forskellige forskere og specialister.
Desuden så har vi også flere venner som er syge med enten ødelagt hofte, skæv rygsøjle og andet godt.

Og gang på gang sker der intet når man beder om aktindsigt, eller står der intet eller ikke sammenhæng i udtalelsen.

Gæst

#42

2016-01-22 11:51

Det vil være uanstændigt andet! Vi har råd til det, hvis vi ikke skal forære alle vores penge væk til afgiftslettelser og skattelettelser, som det kun er de rige, der får gavn af!

Gæst

#43

2016-01-22 11:56

Fordi jeg synes det er vigtigt

Gæst

#44

2016-01-22 12:02

Fordi det vil gavne de syge borger...

Gæst

#45

2016-01-22 12:02

Der skal ske en ændring nu. Hvis vi ikke får rettet op bliver det meget svært at acceptere de fremmede her i landet, som får ydelser uden at have bidraget til fællesskabet. Vi skal have ens behandling af alle der opholder sig her i Danmark

Gæst

#46

2016-01-22 12:04

Jeg har ikke tænkt mig at skrive under, fordi jeg synes det er urealist. Må jeg høre, hvordan alle punkter skal indfries i praksis? Hvis alle punkter bliver indfriet, hvordan ser regnskabet ud? Denne underskriftindsamling er med til, at køre samfundet endnu mere i sænk. Hvem af jer ville bryde sig om at sidde til opfølgningssamtale og blive afbrudt af telefonen i tide og utide, fordi telefonerne skal være åbne for alle i hele arbejdstiden. Jeg synes helt ærligt ikke, det er ordentligt gennemtænkt. Nedre grænse for en arbejdsevne kan jeg godt stå inde for. Hvis der kommer fri proces mulighed til alle der klager i ankestyrelsen, hvordan skal det praktiseres? Hvor mange fænsler skal der bygges til de medarbejdere der laver fejl og hvad vil det koste samfundet? Hvem skal vurdere hvilke fejl der er fængselskrævende og er det for en dommer? Hvad vil det koste samfundet? Hvad så med de praktiserende læger der underkender speciallæger? Skal de så også sættes i fængsel? Så er det jo ikke medarbejderen i jobcenter der underkender speciallæger, da det er praktiserende læge der har underkendt. Klart bør der være konsekvens af fejl ud fra hvor slemt det er. Kunne man ikke bare opsige denne medarbejder? Hvis læger laver grove fejl, så får de frataget retten til at praktisere. Kunne det ikke også bruges overfor andre faggrupper. Hvad med håndværkere der sjusker? Dette rygtes og på den måde ikke får flere jobs til sidst og måden at fortælle på at de ikke gør sit arbejde godt nok. Det ville for mig være bedre, hvis vi selv kunne vælge at skifte sagsbehandler, så vi får de gode medarbejdere og dette vil ligge pres på de medarbejdere der ikke gør sit arbejde godt nok. Jeg har selv været sygemeldt siden 2012 og er formentlig snart klar til at blive indstillet for rehabiliteringsteamet. Max et år havde ikke været nok for mig, da jeg netop ønskede at komme ud flere forskellige steder. Jeg har dog kun fået mine ønsker opfyldt takket være betalt advokat og betalt socialrådgiver. Dem der får penge for sit arbejde gør et godt stykke arbejde. Tilfredse kuner kommer tilbage og giver positiv markedsføring til andre. Et land hvor gratis hjælp betalt af det offentlige tror jeg ikke på vil holde positivt. Undskyld men ingen underskrift herfra.


Gæst

#47

2016-01-22 12:20

Fordi jeg synes at alle borgere i Danmark skal behandles med respekt.

Gæst

#48

2016-01-22 12:57

Syge borgere regnes ikke for noget, med den lovgivning der er blevet. de tvinges tid at leve på en sten.
Birgit Holm Petersen
Underskriftindsamleren

#49 Re: Re:

2016-01-22 13:22

#19: SHR - Re:  

 Kære SHR. Du har lagt din kommentar op rigtig mange gange. Det spammer kommentarlisten, så jeg håber det er okay med dig at jeg sletter dem, undtagen en selvfølgelig.
Vi er alle i samme båd, og har brug for at gøre opmærksomme på det allesammen :)

Birgit Holm Petersen
Underskriftindsamleren

#50 Re:

2016-01-22 13:27

#32: -  

 Hvis nogen skulle betvivle at vore breve og underskriftindsamlingen her er nødvendige, behøver de bare at læse din kommentar - den siger det hele.
Tak for dit mod <3