FORBYD ISLAM I DANMARK.

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen FORBYD ISLAM I DANMARK..

Hanne Fischer

#201 Re: Re:

2016-10-06 10:56

#190: - Re:  

 Mange af os, er ikke kristne, men derfor kan man vel godt kæmpe for demokratiet og vores frihed. Selv du, ønsker vel ikke, at Danmark bliver styret af islam, der i mine øjne, er den mest ondskabfulde, undertrykkende og rabiate kult, der findes i verden. At sige, at man kommer i himlen og får 16 jomfruer, hvis man slår så mange vantro i luften, som muligt, så er der sgu noget galt i deres hjernevaskede hoveder. 


Gæst

#202 Når en stat går til grunde, fester folket

2018-01-09 15:50

Historisk set er det et faktum, at enhver befolkning, der ikke længere ser noget håb for sit land og
sin fremtid, bliver løssluppen og frimodig, nærmere sig det depraverende.

Tænk bare på Romerriget eller et mere nutidigt eksempel Tyskland, hvor både soldaterne og den civile
befolkning inden nederlaget drak sig i hegnet, bollede til højre og venstre og holdt fester i dagevis.
Ganske enkelt fordi de alle havde tabt illusionen om en tryg fremtid.

Nu skulle livet leves fuldt ud inden ragnarok (Rigets undergang).
Det samme sker lige nu for Danmark.

Frem for at forsvare sig mod de fremmede, der i øjeblikket er ved at ødelægge vort land, vælger politikere at lulle befolkningen i søvn via en massiv påvirkning af kultur. Frem for at tage ansvar og forsvare vort land, vælger de regeringsansvarlige politikere at optræde på bøsse-parader og andre ligegyldige events.

Og til den dumme befolkning har de naturligvis sørget for massiv underholdning i form af statsstøttede festivaler, klassiske koncerter, digtoplæsninger, overlevelsesture, kulturhuse, sportsarrangementer – og et hav af intetsigende kurser/foredrag. For ikke at nævne det statsstyrede tv-monopol af underlødig underholdning.
Alt sammen for at undgå, at borgerne begynder at tænke selv – på dem selv, deres land og fremtid.

Og mens borgerne danser i gaderne, sker der dagligt overfald, voldtægter, skyderier, indbrud og andre uhyggelige overgreb – primært begået af de fremmede.

Alle ved det, men så længe musikken spiller, går ingen hjem. De vil eller tør ikke. For de ved alle, at når de først kommer hjem i sengen, kommer også tankerne – blandt andet om deres familiers fremtid.
Så de danser videre.


Gæst

#203 Tyskland lige nu

2018-01-18 18:45

Et ægtepar mødte tre syriske drenge, der forlangte, at kvinden ydmygt viste dem respekt – da parret protesterede, blev det blodigt

Et brutalt optrin har sat den østtyske by Cottbus i chok.

Et ægtepar var på vej ind i byens store indkøbscenter. Da de nåede indgangen, kom tre drenge stormende. Der er tale om syriske flygtninge på 14, 15 og 17 år.

De krævede at komme ind i centeret foran ægteparret. Specielt forlangte de, at kvinden ydmygt viste dem respekt ved at træde til side. På muslimsk vis.

Da ægteparret afviste deres krav, blev de tre syriske drenge meget voldelige. Den ene trak en kniv og stak manden med den.

Lederen af centeret, Simone Herrmann, har set en overvågningsvideo af forløbet. Hun siger til den lokale avis Lausitzer Rundschau: ”Jeg er målløs over den brutalitet, som de mistænkte anvendte.”

Heldigvis greb et modigt øjenvidne ind og forhindrede, at situationen udviklede sig rigtig slemt.

De tre syriske drenge flygtede, men blev tilbageholdt af vagtfolk, der overgav dem til politiet.

”Integrationen må kaldes en fiasko”

Optrinnet har efterladt stor vrede og frygt. Rundt omkring i byen og på de sociale medier diskuteres begivenhederne intenst.

Byens overborgmester, Holger Kelch fra CDU, har betegnet angrebet som ”afskyeligt”. De lokale myndigheder har drøftet, hvad der kan gøres for at forhindre, at den slags sker igen.

Den ene af de tre syriske drenge – han er 15 år – er tidligere blevet kaldt til samtale af udlændingemyndighederne på grund af voldelige tendenser.

Nu konkluderer de lokale myndigheder: ”Integrationen af den unge mand må kaldes for en fiasko.”

Den pågældende 15-årige og hans far har fået besked på, at de må flytte fra byen. Man vil simpelt hen ikke have dem. Hvad der konkret skal ske med dem, vides ikke.

Der er rejst sigtelse for grov legemsbeskadigelse mod de unge syrere.

Asociale, voldelige og kvindeforagtende

Tre træk ved de syriske indvandrerdrenges adfærd springer i øjnene:

Det ene er deres asociale og hensynsløse holdning. De ville bare mase sig først ind i indkøbscenteret og var komplet ligeglade med, at det gik ud over andre mennesker.

Det andet træk er volden. Da ægteparret protesterede mod deres krav om, at kvinden skulle vise dem respekt, stak de råt og brutalt en kniv i manden.

Det tredje træk er den voldsomme foragt for kvinder. Kvinden skulle træde til side for dem, fordi … hun var kvinde. Hun skulle kende sin plads under mændene – selv om ”mændene” bare var nogle snothvalpe på 14, 15 og 17 år.

”Mænd står over kvinder,” som der står i Koranen (4:34). Et dogme i islam.

Protestdemonstration

De voldsomme begivenheder i Cottbus har udløst en lokal protestdemonstration mod Merkel-regeringens udlændingepolitik. Den finder sted torsdag.

Som indkøbscenterets leder, Simone Herrmann, siger: ”Det, der er sket hos os, sker ikke kun i Cottbus.”

Tyskerne er ved at have fået nok. De har fået nok af Merkel. De har fået nok af socialdemokraterne i SPD. Og de har fået nok af en udlændingepolitik, der lader befolkningen i stikken.

Valget i september talte sit tydelige sprog. Meningsmålingerne siden da viser en folkelig frustration, der kun vokser.


Gæst

#204

2018-04-17 18:54

Shari'ah er en totalitær politisk ideologi, som er det direkte og naturlige resultat af islam.

Islamisk lov er IKKE kompatibel med dansk lov og danske værdier.

Her er et hint fra hadditterne:

"Enhver, som forlader sin islamiske religion, dræb ham"

En fredelig ideologi har IKKE dødsstraf for at forlade den.

Hvis du ikke kan overbevise folk om, at du har ret med fredelige midler, så er din ideologi forkert.

Lad os ALDRIG nogensinde få denne totalitære og ondskabsfulde dødskultur ind i Dansk kultur.

KÆMP imod islam.

Susse Kristiansen

#205 Skam dig

2019-01-07 14:17

Hvad er det for en gang racistisk nonsens. Hvor er dokumentationerne for dine påstande. Det er så nemt at skabe had. Få lige fakta i orden inden du kører frem med den slags propaganda. Du taler om muslimer som blodtørstige voldtægtsmænd. Hvad har du at have det i. Her er det dig der er den aggessive.

Tillad mig at citere

Straffeloven § 266 b

  1. § 266 b Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
  2. Stk. 2.
    Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

Gæst

#206 Den muslimske maske ér faldet!

2019-08-07 10:44

For muslimerne er hverken moderate eller utilpassede. Deres manipulation virker ikke mere, vi har gennemskuet dem.

Muslimene er her kun for at gøre det af med os, fuldstændig som Glistrup forklarede. Det er også derfor at diverse politikere, danske jøder og seksuelle minoriteter, desperat mangler beskyttelse. 

De altid sadistiske muslimer, med deres sygelige sociale kontrol, deres konstante behov for at stjæle, chikanere, snyde, overfalde, hoverer og håne deres ofrer, er langt om længe ude i det åbne. Vi ved hvor voldelige de er. 

Tænk eventuelt over hvordan du kan gøre noget ved problemet i dit lokale område. Overvej nøje de handlingsmuligheder du har, også såfremt situationen løber helt ud af kontrol. 

 

 

 

 

 

jakob12345

#207 Mennesker er mennesker

2019-08-23 22:14

Jeg skriver IKKE under på det her. Danskere laver ligeså meget lort som islamister. Og jeg er fandma ikke kristen. Mennesker er mennesker. 


Gæst

#208 Re: godtRe:

2019-10-29 06:01

Krigeren

#209

2019-10-30 07:56

Utrygheden hersker her i Danmark.

Det gør den fordi I danske mænd og kvinder ikke vil/kan/tør rejse jer op af sofaen og yde virkelig aktiv modstand.

Det nytter ikke bare at skrive her på 'FB om hvor oprørt man er. Vi er i realiteten i krig i mod ondskabens voldelige religion / ideologi og den eneste måde vi kan forsvarer os på, i mod ondskabens voldelige medlemmer,

er ved at gå ind i Folkeværn / borgerværn eller Generation Identitær og kæmpe,

for den kongelige danske ordensmagt og den ræverøde regering magter ikke at forsvarer den almindelige danske befolkning.

Grib fat i...og VÅGN OP NU !!!! Det er ikke bare nogle utilpassede - det er nøje planlagt fra ondskabens voldelige religion / ideologi et sted i Mellemøsten.

Og det er imamerne som styrer det hele, hjulpet godt på vej af de venstreorienterede kollaboratører og pressens røde lejesvende.

Måske ved de unge "utilpassede" ikke at de bliver brugt (misbrugt) som frontlinje kæmper. Og de ved sikker ej heller, at de er blevet hjernevasket og sendt herop, alene med det formål at lave ballade, og der i gennem medvirke til en revolution, hvor ondskabens voldelige og pædofile religion / ideologi laver hele Vesteuropa om til et autonomt kalifat med sharialov.

Det er rent terror som vi, den vestlige civilbefolkning, bliver udsat for. Og alt sammen nøje planlagt fra Mellemøsten og imamerne.

I virkeligheden er vi krig eller/og borgerkrig i mod ondskabens voldelige religion / ideologi, og den eneste måde vi kan forsvarer os på:

Er at danne Folkeværn / borgerværn eller gå ind i Generation Identitær og kæmpe, For den kongelige danske ordensmagt, som er infiltreret af ondskabens voldelige og pædofile religion / ideologi, og den ræverøde regeringen magter ikke at forsvarer den danske befolkning i mod overgreb i form af vold, mord, voldtægt og andet kriminalitet.  

Borgerkrigen lurer lige rundt om hjørnet.

Der skal slås til NU og der skal slås HÅRDT:  

SafveVíkingr-empire

#210 Re: FORDøNSKHEDENorrønsKarlmarUnioNu

2019-11-12 15:21

#12: -  

Nej. De erklære de er racister, terrorister, sindsforvirrede, grådige, meget, meget syge folk, se Dominik Tarczynski og Orbán siger om det, lmao.

Vi kunne godt bruge en ny Ragnar Lodbrók heroppe i det old-Dønske, behøver ikke disse sugar-coated terrorotter fra ørkenen og neoliberalismen, sjovt vi sender vores militær derned når vi sender alle dem herop, virker som en udskiftnings-plan, meget ond.

Hvis vi mangler arbejds-krafter kan vi vel producere dem selv!

KarlmarUnionNu2020

#211 Re: Skam dig

2019-11-12 15:32

#205: Susse Kristiansen - Skam dig 

Der findes kun én race og det er MENNESKEHEDEN - HOMO SAPIENS S. Kend forskel på race og phenotype din imbecil, du bliver fodret med MSM og Taqiyah-løgne. Tænk at vi var stolte kristne og vikinge engang byggede vores samfund op og nu er der bomber overalt der ødelægger det arbejdende og vores forfædre har lavet.

Sverige.
Befolkning - 10 millioner.
200 bombninger om året.
20% udlændinge.

Polen.
Befolkning - 35 millioner.
0 bombninger om året.
0,1% moslemer.

Danmark.
Befolkning - ca. 6 millioner.
15 indtil viddere samt masser af bilbrande.
6-8% (vides ikke helt fordi regeringen lyver tit, løftebrud på løftebrud).

Og så er der også det faktum at Afghanistan er det mest dræbende land med 70 om dagen normalt med kun 2 pistoler mere end Danamrk per capita, så jo det har noget med deres religion at gøre.

Hør på Dominik Tarczynski, det er nok det land jeg rejser til hvis ikke i vågner op snart er jeg skredet kan ikke bekæmpe alle disse ørkenrotter alene så må i jo lewje med dem hvis i synes de er så fede at lege med.

Husk også på Ottoman Emperiet har invaderet og erklæret krig i Europa op til 4 gange nu, Winged Hussars hjalp en af gangne og med til befrielsen af Arabiske kristne samt andet, havd har du bidraget til andet end at råbe og skrige hvad MSM fortæller dig du skal sige? Tænk selvstændig og på dit folk først og fremmest elelrs srkider de folk fra dig eventually.

Besiege of Vienna, Oxxupation of Portugal, Iberian arrival, Hindu Genocide 1500 AD, etc.
- thereligionofpeace.com
Du er velkommen.

Ouriagor

#212 FORBYD ISLAM I DANMARK

2022-09-10 09:44

Der var engang et lille land, som lå langt mod nord.....der var koldt om vinteren og varmt om sommeren...det vil sige når det ikke regnede.....

Det lille land havde den smukkeste natur....ikke for høje bakker og ikke for dybe dale...

De omkringliggende øer var lige så smukke.....

Det bedste ved det lille land var de indfødte...menneskene og deres Kongefamilie.

Alle i det lille land elskede deres Kongefamilie....Dronningen var, som hendes far, Kongen, utroligt populær hos de indfødte....hendes først fødte søn skulle have overtaget "det lille land" som konge....men ingen ved hvad der egentlig blev af ham....han var bare væk...ingen vidste om der var hændt ham noget ondt....der blev, dengang, hvisket meget i hjørnerne, om det var de fremmede der havde fjernet ham.....

De indfødte havde et ord......som kun de kendte og brugte meget om deres land og deres liv....ordet var"hyggelig".....ordet fandtes ikke på andre sprog end deres.....jeg kan dog sige at, det lille land var nok det hyggeligste land i verden, den gang.....

De indfødte elskede at feste, spise og drikke....stort set hver gang de fandt den mindste grund til at, feste og hygge....jamen! så gjorde de det....

Det var ikke noget de fremme syntes om....det var lige før det var ulovligt at, feste,spise og drikke....og hvad spise angik...havde de fremmede et eller andet med svinekød....hvorfor ved man egentlig ikke...nogle få eksperter mente at det var overtro...andre mente at, det havde noget at gøre med de fremmede's tro.....men det var blot teorier...

I det lille land levede de indfødte deres hyggelige liv....hvor de gik i kirke...eller nogle valgte ikke at gå...De indfødte var hovedsageligt kristne,uden at være fanatiske....de fejrede flere højtideligheder...jul, påske, pinse og mange flere.... i mange år hundrede....indtil det langsomt blev invaderet af de fremmede fra syd....der hersker stor tvivl om hvem eller hvad der startede invasionen...men ét er sikkert.....i løbet af få årtier blev de indfødte overrendt af de fremmede og deres uhyggelige og til tider næsten umenneskelige skikke og måder at behandle hinanden og andre på....det var umuligt for de rare indfødte at stoppe de fremmede....

Så de fremmede bosatte sig i det lille land og drev de indfødte ud..............

 

 

Det lyder måske som eventyr....men nej!...tro mig!.. det lille land's navn var Danmark og det's børn blev kaldt Danskere......

 

Én af de sidste Danskere.