FORBYD ISLAM I DANMARK.

Krigeren

/ #209

2019-10-30 07:56

Utrygheden hersker her i Danmark.

Det gør den fordi I danske mænd og kvinder ikke vil/kan/tør rejse jer op af sofaen og yde virkelig aktiv modstand.

Det nytter ikke bare at skrive her på 'FB om hvor oprørt man er. Vi er i realiteten i krig i mod ondskabens voldelige religion / ideologi og den eneste måde vi kan forsvarer os på, i mod ondskabens voldelige medlemmer,

er ved at gå ind i Folkeværn / borgerværn eller Generation Identitær og kæmpe,

for den kongelige danske ordensmagt og den ræverøde regering magter ikke at forsvarer den almindelige danske befolkning.

Grib fat i...og VÅGN OP NU !!!! Det er ikke bare nogle utilpassede - det er nøje planlagt fra ondskabens voldelige religion / ideologi et sted i Mellemøsten.

Og det er imamerne som styrer det hele, hjulpet godt på vej af de venstreorienterede kollaboratører og pressens røde lejesvende.

Måske ved de unge "utilpassede" ikke at de bliver brugt (misbrugt) som frontlinje kæmper. Og de ved sikker ej heller, at de er blevet hjernevasket og sendt herop, alene med det formål at lave ballade, og der i gennem medvirke til en revolution, hvor ondskabens voldelige og pædofile religion / ideologi laver hele Vesteuropa om til et autonomt kalifat med sharialov.

Det er rent terror som vi, den vestlige civilbefolkning, bliver udsat for. Og alt sammen nøje planlagt fra Mellemøsten og imamerne.

I virkeligheden er vi krig eller/og borgerkrig i mod ondskabens voldelige religion / ideologi, og den eneste måde vi kan forsvarer os på:

Er at danne Folkeværn / borgerværn eller gå ind i Generation Identitær og kæmpe, For den kongelige danske ordensmagt, som er infiltreret af ondskabens voldelige og pædofile religion / ideologi, og den ræverøde regeringen magter ikke at forsvarer den danske befolkning i mod overgreb i form af vold, mord, voldtægt og andet kriminalitet.  

Borgerkrigen lurer lige rundt om hjørnet.

Der skal slås til NU og der skal slås HÅRDT: