FORBYD ISLAM I DANMARK.

KarlmarUnionNu2020

/ #211 Re: Skam dig

2019-11-12 15:32

#205: Susse Kristiansen - Skam dig 

Der findes kun én race og det er MENNESKEHEDEN - HOMO SAPIENS S. Kend forskel på race og phenotype din imbecil, du bliver fodret med MSM og Taqiyah-løgne. Tænk at vi var stolte kristne og vikinge engang byggede vores samfund op og nu er der bomber overalt der ødelægger det arbejdende og vores forfædre har lavet.

Sverige.
Befolkning - 10 millioner.
200 bombninger om året.
20% udlændinge.

Polen.
Befolkning - 35 millioner.
0 bombninger om året.
0,1% moslemer.

Danmark.
Befolkning - ca. 6 millioner.
15 indtil viddere samt masser af bilbrande.
6-8% (vides ikke helt fordi regeringen lyver tit, løftebrud på løftebrud).

Og så er der også det faktum at Afghanistan er det mest dræbende land med 70 om dagen normalt med kun 2 pistoler mere end Danamrk per capita, så jo det har noget med deres religion at gøre.

Hør på Dominik Tarczynski, det er nok det land jeg rejser til hvis ikke i vågner op snart er jeg skredet kan ikke bekæmpe alle disse ørkenrotter alene så må i jo lewje med dem hvis i synes de er så fede at lege med.

Husk også på Ottoman Emperiet har invaderet og erklæret krig i Europa op til 4 gange nu, Winged Hussars hjalp en af gangne og med til befrielsen af Arabiske kristne samt andet, havd har du bidraget til andet end at råbe og skrige hvad MSM fortæller dig du skal sige? Tænk selvstændig og på dit folk først og fremmest elelrs srkider de folk fra dig eventually.

Besiege of Vienna, Oxxupation of Portugal, Iberian arrival, Hindu Genocide 1500 AD, etc.
- thereligionofpeace.com
Du er velkommen.