Imod sagens udfald mod Jensens Fiskerestaurant, Støt ham

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Imod sagens udfald mod Jensens Fiskerestaurant, Støt ham.


Gæst

#1

2014-09-19 19:43

Under al kritik at man ikke har ret til at bruge SIT EGET navn. Jensens bøfhus sku skamme sig, ingen forbinder de to restauranter.

Gæst

#2 Facebook gruppe

2014-09-19 20:35


Gæst

#3 Boykot Jensen's bøfhus facebook

2014-09-19 21:59


Gæst

#4

2014-09-20 10:01

Hvordan kan man tage patent paa et af de mest almindelige danske navne? En fiskerestaurant i Saeby skulle kunne tage kunder fra et boefhus - Jensen maa ikke vaere ved sine fulde fem. Haaber at ikke kun ALLE danskere boykotter dem, men ogsaa svenskere, nordmaend, tyskere etc.


Gæst

#5

2014-09-20 11:21

Jeg er en Jensen. Må jeg så heller ikke bruge mit navn. Hvis ikke man kan kende forskel på bøf og fisk, skal man da vist ha' sine skolepenge tilbage. Dette er noget værre pjat og så bøvlet!
gæst

#6 Boykot Jensens Bøfhus

2014-09-20 19:35

Sætter aldrig nogensinde mine ben i det bøfhus. Håber de må kvæles i deres egen bøffer og gerne gå konkurs. Så kan de lærer det.

Sådanne Pampere er der forhåbentligt ikke plads til hverken her eller der

268346 personer der ikke må bruge deres efternavn Danmarks mest brugte og det kan man tage patent på der er da noget helt galt i Danmark

Peter

#7 Jensens Fiskerestaurant

2014-09-20 19:57

Hvor er det typisk, at alle de røde tabere ikke kan unde en samfundsstøtte som Palle Skov Jensen succesen med Jensens Bøfhus og hans sejr i Højesteret.

Det er jo ikke for ingen ting, at han på foranledning af jagtvennen Bent Bentsen (den mest begavede politiker Danmark har fostret... nåh ja, måske lige med undtagelse af ham her: http://www.youtube.com/watch?v=y2n4SkWQiNc ) er blevet tildelt Ridderkorset.

Så når selv vores dronning og hele hendes hus bakker op om Jensens Bøfhus, er det på sin plads, at almuen pakker sig og bortdømmer en proletar fra Jensens Fiskerestaurant, som kommer og nasser på et så sublimt brand.

Og ja, de vedholdende rygter om, at denne begavelse af en tidligere vicestatsminister Bent Bentsens eventuelle maskepi med daværende Roskilde BMW-forhandler Jens Winther og bestyrelsesformand  for hedengange Roskilde Bank, som selvsamme, brilliante politiker havde tilsyn med, er også stærkt overdrevne. 

Og nej, de rygter der opstod umiddelbart efter at Bent Bentsen proklamerede sit kandidatur til EU- parlamentet, og hvor han agtede at køre Danmark tyndt på en BMW- motorcykel, købt til næsten fuld pris hos.... (ja, gæt selv, Googe er din ven!) er der overhovedet ikke noget hold i! 

Og nej, det er ikke bare noget "hear say"! Det er noget, Bent Bentsen selv har fortalt mig!

Men det er typisk for socialister og andre samfundsnedbrydere at se konspirationer og nepotisme alle vegne. 

Og det glæder mig på Palle Skov Jensens vegne at kunne stå dér i Højesteret - og sammen med Bent Bentsen, Hendes Kongelige Højhed og hele hendes hus - og hovere over opkomlingen Jensen, for hvem alting gik i fisk. Typer som han skal lære, at han ikke skal komme her og tilberede fisk con amore, og han skulle have været idømt at betale en endnu større erstatning.

Hans slags skal lære, at Ridderkorset og andre, sande danske værdier sviner man ikke til ustraffet!

Og ja, jeg har været på Jensens Bøfhus fire (4) gange: første, sidste, eneste og så én gang for meget!

Nå, jeg må slutte.... der er "X-faktor" og "Vild Med Dans".... ;oD

 

 


Gæst

#8

2014-09-20 20:23

...og BOYCOT Jensen`s Bøfhus!!!

Gæst

#9

2014-09-20 21:43

når alt bliver beskyttet - hvilke muligheder har de som bliver født i dag - fremover. husker i sagen om gummi Tarzan og hvordan man i USA fik forlænget beskyttelsen af mærkevarer selvom beskyttelsen var udløbet. domstolene er også ude af trit med den alm. borger - de tjener jo mange penge også på bijob som sø-og handelsretten mio. indtægter og bor dør om dør med de velhavende virksomhedsejere. har man fulgt det amerikanske retsvæsen bøjer de lovene efter forgodtbefindende det kan jeg bevise. jeg stoler heller ikke på danske dommere - og for øvrigt var der forleden en sag hvor en politibetjent blev anklaget for at stjæle fra en afdød- det er heller ikke muligt at komme til at rette de vildledende bemærkninger om subprime krisen eller krigen i Irak man hører i tv af kendte personer. Jeg må til skam indrømme at de "røde" er bedre orienteret end de liberale.
kaj m. beck
Den lille mand...

#10

2014-09-20 22:05

Hvad forventer man når man åbner en restaurant der hedder "Jensens fiskehus" 400 meter fra "Jensens bøfhus" og på daværende tidspunkt har et logo der i rimelig grad har træk der mindes om Jensens Bøfhus'? Det var jo det første de blev dømt for, og skulle lave om.

Jensens er selvfølgelig nødt til at handle, når en restaurant på markedet udvider med butikker og et navn og logo der kan give folk indtryk om at det hører under samme tag.

Retten har talt og taget en beslutning, der desværre kommer den største til gode, men også har en stor mængde af retfærdighed i sig.

 

Under alle omstændigheder er det jo et spørgsmål om en 2-3 uger, så har i glemt at i skulle boykotte Jensens Bøfhus, thi de der nok råber højest samtidig nok næppe spiser ude mere end en enkelt gang om året. Der skal jo være råd til smøger og den store tv-pakke. Så i sidste ende er tabet nok meget begrænset, jeres generelle viljestyrke taget i betragtning :)

Husk nu at i heller ikke skal handle i Imerco, jeg fornemmer at i så småt havde glemt det :)

De der har tid til at beklage sig på nettet over den slags, er i langt den største grad bistandsklienter og des lignende, der sidder derhjemme og ikke ved hvad de bruge deres tid på - Men de er heldigvis så mange, at de kan samles i flok på nettet, og når de så møder modstand, eller ser en sag de kan forholde sig til, så går de til den. Om det er en stakkel der ikke kan få førtidspensionen godkendt bare fordi at denne ikke er syg, eller om det er en stakkels fiskehandler der ikke spurgte om lov (For der er jo andre der har fået tilladelse til at bruge navnet Jensen's - Hovsa), og så samtidig valgte at placere sig småtæt på en eksisterende restaurant i forbindelse med udvidelsen - Ja så er nettets små hævnere, der kan sidde der fra morgen til aften, heldigvis altid til at regne med :)

Jeg glæder mig til om 3 uger, så er der sikkert en duum dum politiker der er kommet til at sige at han ikke synes at man ubetinget skal have lov til bare at sidde derhjemme, hvis man er i stand til andet – Føøj han skal ned med nakken til den tid!

Brian

#11 Den lille mand....

2014-09-20 23:50

#10: Den lille mand... -  

 Spot on!!!!

Det er nemlig rigtigt! Alle disse rødradikale, fatsvage personager på overførselsindkomst burde forbydes ved lov.

Så ville der kunne blive råd til en ordentlig danskundervisning, så folk som dig også kunne lære at skrive. Du kunne jo også bare slå stavekontrollen til!

Det er altid trist at konstatere, at hvor viljen er, mangler evnen...

 

Mvh Brian

CERVATROVA

#12 “Boykot Jensen’s Bøfhus”

2014-09-21 10:34

TÆNK AT MAN VED EN HENVENDELSE OM JENSENS BØFHUS HAR ÅBNET EN FISKERESTAURANT BARE KAN NØJES MED AT SVARE "NEJ" OG SÅ GÅ I HØJESTERETTEN FOR AT FÅ AFGJORT NAVNET JENSEN,  "FY FOR DEN".

JEG HÅBER BØFHUSET FÅR SÅ FÅ KUNDER, AT DE MÅ LUKKE RESTAURANTER.

GOD VIND I SEJLENE TIL JENSENS FISKERESTAURANT.

"HOLD UD" OG FORTSÆT KAMPEN.

 


Gæst

#13 Re:

2014-09-21 13:22

#10: Den lille mand... -  

 Der er mindst 45 km. til den nærmeste Jensens Bøfhus fra Fiskerestaurenten, så din km.-tæller må vise meget fejl.

Når du nu har tid til at læse med og kommentere, må jeg udlede, at du nok er bistandsklient, som du beskylder os andre for.

Jeg kan fortælle, at jeg er ikke og har aldrig været.

Hvis man kun kan komme med nedværdigende udtalelelser om en stor del af befolkninge, så var det måske bedre at tie.


Gæst

#14

2014-09-21 14:39

Hvorfor ændrer P.S. Jensen ikke navn til: Palle Skov Jensens, Industri-Bøfhus.
Vil fremadrettet ikke købe nogen som helst, af Palle Skov Jensens, produkter.
Mvh. H.H. Jensen
Den lille mand...

#15

2014-09-21 19:23

 

#11, jeg indser mit nederlag.

#13, hvis du nu havde fulgt sagen - Så havde du vist at problemet kom da Jensens fiskerestaurant begyndte at udvide og forsøge at ændre deres lille restaurant til at blive en kæde.

 

Den 2. restaurant de startede, lå under 400meter fra en Jensens bøfhus. Den har de så siden lukket igen.

 

Og det var i den forbindelse at problemerne startede, da det blot var en enkelt restaurant gav det ikke anledning til at krænke Jensens Bøfhus' varemærke, men i form af udvidelsen til at lave kæder - Er Jensens bøfhus selvfølgelig nødt til at forsvare deres varemærke. At undlade at gøre noget bliver hurtigt til en stilsigende accept.

Jeg er såmænd heller ikke bistandsklient - Men hvis vi skulle sætte procenter på dem som ukritisk deltager i debatten er der nok en stor skævvridning i hvor mange procent der har hele dagen til at sidde derhjemme :)

Problemet er jo at de, lige som du beviste så fint, ikke har sat sig ind i sagen, men bare deler på Facebook og råber op...

 

Brian

#16 SLÅ DOG DEN STAVEKONTROL TIL!!!!

2014-09-21 20:21

Den lille mand...

#17

2014-09-21 21:25

#16, jeg glæder mig over at du er så hurtig til at trække det ned på et niveau om stavefejl - Kan du ikke påpege mine fejl? Jeg og min indbyggede stavekontrol i Word er ikke dygtig nok til at finde dem.

Brian

#18 Godt gået....

2014-09-22 16:59

#17: Den lille mand... -  #16, jeg glæder mig over at du er så hurtig til at trække det ned på et niveau om stavefejl - Kan du ikke påpege mine fejl? Jeg og min indbyggede stavekontrol i Word er ikke dygtig nok til at finde dem.

 Jamen kære Den lille mand:

Jeg er altid glad, hvis jeg kan glæde mine medmennesker.

Og det er velsignelsesrigt at konstatere, at du nu - efter at have slået stavekontrollen til - er i stand til at skrive hele to (2) sætninger uden stavefejl!

Så nu mangler du bare at slå kommakontrollen til. For som du sikkert ved, kan et enkelt komma (eller placering af samme) medføre uoverskuelige/fatale konsekvenser:

Henrettes ej, benådes...

Henrettes, ej benådes...

Eller denne, fra et Anders And blad anno 1956:

Hvis jeg kan, så kommer jeg ikke....

Hvis jeg ikke kan, så kommer jeg..

 

Men sån' mellem venner kan jeg anbefale dig at skrotte Bill Gate$' Office- pakke- shit og downloade et af de mange open source kontorprogrammer, som vha. simple algoritmer kan rette de mest indlysende/elementære fejl.

Men ellers kan jeg godt li' dit inkluderende væsen: "Vi er mange, som synes..." eller "Vi ved jo, at 95% er på overførselsindkomst" ( Og nej, mon ami: det hedder ikke kontanthjælp, men konstanthjælp ;oD!!)

 

Men tilbage til emnet: selvfølgelig skal man ikke ha' lov til at stjæle et godt brand. Hvad ligner det at komme her og kalde sig Jensen! Det kan jo enhver lille mand komme og kalde sig. Og historien om MAC Flemming, som havde en lille pølsepusherbiks på Frederiksberg, og blev trynet af et andet  Donald Duck-firma, som dog kom til kort over for Shakespeare himself, da bemeldte, globale, kolestorolfremmende firma insistrede på, at tossen ikke ku' tillade at kalde noget "Macbeth", idet de jo - worldwide - sad på det brand. Men hvor så The House of Lords (hvor de fleste af dem godt ved, på hvilken side af kniven smørret siddder) konstaterede, at Macdonald ikke ku' overrule nationalskjalden, så good old William's skuespil sku' altså ikke pludselig hedde Macdonals, men ku' fortsat hedde det, det nu engang hed.

 

Nå, jeg må løbe... Medina har igen igen sendt et næsten-nøgen-billede, som jeg MÅ se!

 

Mvh Brian