Nyeste Underskriftindsamlinger

Børn i ufrivillig skolefravær skal ikke bære ansvaret for et usundt læringsmiljø

Vi ønsker med denne underskriftindsamling at beskytte børn mod skadelige tilbud, som har til hensigt at få børn, der har ufrivilligt skolefravær, tilbage i den skole de har fravær fra grundet mistrivsel. Underskriftindsamlingen skal tydeliggøre problemets omfang og konsekvenser.   Alt for mange kommunale tilbud, har i for høj grad en individfokuseret tilgang, som forsøger at afdække barnets fejl og mangler. Disse fejlfindende tilbud har sjældent skolens miljø, rammer og faglighed som omdrejnings

375 Oprettet: 2022-11-22 Statistik

Fíggjarlig rađfesting - Suđuroyartunnil!

. **MINNIST TIL AT VÁTTA UNDIRSKRIFTINA Á TELDUPOSTINUM**   Góđu føroyingar, vit vilja nú gera vart viđ støđuna í Suđuroy, sum tíverri er afturúrsigld.   Hetta skal verđa ein áheitan á komandi samgongu! Fáa vit nóg nógvar undirskriftir, skal hesin bođskapurin og fólksins vilji runga í løgtinginum!   Eitt sindur um støđuna í suđurøki landsins: Í ár 1950 búđu 6.268 íbúgvar í Suđuroy, og í dag, ár 2022, búgva 4.603 íbúgvar í Suđuroy.  Í kreppuárunum í 1990-unum frættist, at áleiđ 13 % av suđuroying

322 Oprettet: 2022-11-22 Statistik

Bevar 8970-området - Sig nej til afvikling af området til energighetto!

Byrådet i Randers Kommune vil omdanne vores område til energighetto ved opstilling af 1.500 hektar solceller.  Ønsker du at bevare 8970-området, så sig nej og skriv under! 

101 Oprettet: 2022-11-21 Statistik

Renovering af Netto i Skævinge

Vores Netto på Hovedgaden i Skævinge trænger gevaldigt til en hovedrenovering og opdatering til deres nye koncept. Skævinge er en by i udvikling og ekspanderer kontinuerligt. Skriv under her hvis du er enig, så kontakter jeg Salling Group inden Julen 2022, for at presse på opdatering. 

24 Oprettet: 2022-11-17 Statistik

Bevar bybussen til Gjessø.

Som det børnepolitiske talerør for Gjessøs Børn larmer vi nu for at få byens hjælp til at bevare bybussen til Gjessø. Som nogle måske har opdaget, så overvejer Plan & Vejudvalget i Silkeborg Kommune at nedlægge bybussen til Gjessø og erstatte den af en skolebusordning – med to afgange om morgenen og tre afgange om eftermiddagen. Og kun for at spare 300.000 kroner om året! Det kan være fatalt for både dagtilbud, skole, SFO, potentielt nye husejere og nye lejere som måske ikke har råd til bil,

438 Oprettet: 2022-11-17 Statistik

Stop fældning af de gamle træer i Hanehoved

Hjælp Halsnæs Affaldsheltes grundlægger Annemette R. Eriksen med at bevare hendes gamle træer med din underskrift. Hun har gjort så meget for Halsnæs. Nu er det på tide, at Halsnæs gør noget for hende. 8 gamle træer skal fældes på hendes grund for at gøre plads til en cykelsti. Det ville forringe både livskvalitet og værdien af ejendommen markant. Du kan hjælpe med din underskrift. 

259 Oprettet: 2022-11-15 Statistik

Der skal tilbydes kantine rabat til gymnasieeleverne på EUC Nordvest.

Da alle dem som går på erhvervsuddannelser, som regel har en læreplads og derfor som regel har flere penge på kontoen, end dem som går på henholdsvis HHX og HTX. Derfor synes vi at vi skulle få en rabat til kantinen. Ved at skrive under erklærer du dig enig i at EUC-Nordvest kantinen skal tilbyde en rabat for gymnasieelver på EUC-Nordvest til kantinen.

23 Oprettet: 2022-11-15 Statistik

Stop nedskæringer af Busser I Slagelse kommune

Underskrifter imod flere forringelser og nedlægninger af vores busruter i Slagelse kommune. Aktion i byrådet D 28/11 kl 16, hvor byrådet skal stemme om besparelser. Formålet er, at få byrådet til at genbehandle sparekataloget og nytænke busruter ved, at hjemtage alle busruter (Opsigelse af kontrakter med Movia ) Hjemtagelse vil i selv give , vil give millioner i besparelser.

237 Oprettet: 2022-11-14 Statistik

Flere skoletoiletter på Rådmandsgade Skole

Støt op om dit barn og skriv under på, at vi gerne vil have flere toiletter til børnene på Rådmandsgade Skole, samt bedre rengøring. Vores børn har haft skoletoiletterne som det vigtigste punkt på elevrådsmøderne i flere år, og skolebestyrelsen har forgæves forsøgt at råbe politikerne op.  Nu må vi samle kræfterne for at blive hørt! Skriv under her. 

115 Oprettet: 2022-11-13 Statistik

Letter to NREP - Unacceptable changes to our living and working conditions

NREP, the owner of the building, has removed Lena from her position here in Siljangade against her will. We will send this letter to NREP to challenge their decision. Please use the attached QR code to sign and support. The letter will be sent Monday. It has come to our attention that NREP has removed Lena Mølsted from her position at Siljangade. We have, as tenants, legitimate claims and expectations to the services rendered by the staff of Siljangade. This downsizing will lead to a significant

103 Oprettet: 2022-11-11 Statistik