Vi ønsker din underskrift, så vi kan få Køge Kommune til at bevare støvsugning og gulvvask i borgernes hjem, at det er en medarbejder som der udfører arbejdet og ikke en robot.

Køge Kommune er en af de kommuner, som der har truffet beslutning om at indføre robotteknologi til rengøring af gulve i form af støvsugning og gulvvask. Beslutningen tager afsæt i afgørelsen truffet af Ankestyrelsen som fastslår, at robotstøvsugere/-gulv vaskere betragtes som sædvanligt indbo.

Besparelser kan være godt, men ikke når det rammer mennesker som der har brug for hjælp i hverdagen, penge er ikke alt.

Udover at flere borgere vil få et mere beskidt hjem, så vil de borgere som der ikke er knyttet til hjemmeplejen, måske blive mere ensomme. Psykisk syge, vil kunne få det værre og der vil måske ikke være en person som der kan observere borgeren fra gang til gang.

Borgere som der er dårlig gående vil være usikre ved at en robot kører rundt på gulvet.

Borgere som der ikke har penge til at betale for en støvsugning og / eller gulvvask vil måske kunne blive syge af mere støv og flere partikler i hjemmet. Dermed kan man frygte at flere borgere vil blive indlagt.

En robot støvsuger kan være ganske fin til at supplere i hverdagen, men den vil aldrig kunne gøre sit arbejde, som en almindelig god støvsuger. Den vil ofte sidde fast i tæpper og knaster i gulvet, den skal tømmes, renses, måske til service, den har svært med at suge glasskår, dyrehår, den tager ikke fodpaneler eller edderkop spin i loftet m.m.

Formålet med at få en masse underskrifter, er at få Køge Kommune til at indse at det er en ualmindelig dårlig beslutning og at borgerne i Køge Kommune igen ønsker at få en god og almindelig rengøring udført, af en levende person, fremfor en robot.

 

Vi skal stå sammen, hvis vi skal gøre en forskel.

 Når vi har 5.000 underskrifter, så vil jeg personligt aflevere dem til Marie Stærke, Køges borgmester samt Ken Kristensen, Køge kommunes vice borgmester, med håb om en annullering af den nuværende udvikling.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Thomas Rasmussen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...