VIL DU OGSÅ GERNE KUNNE PARKERE I SORØ BYMIDTE I FREMTIDEN?

 

IMG_08881.jpeg

VIL DU OGSÅ GERNE KUNNE PARKERE I SORØ BYMIDTE I FREMTIDEN?

Så kan du her skrive under på, at du støtter op om, at kommunen ikke sløjfer flere parkeringspladser i Storgade og på Torvet.

Sorø Kommune vil nedlægge mindst 16 parkeringspladser på Storgade og Torvet i forbindelse med realiseringen af den ny helhedsplan for Sorø bymidte. Det svarer til en tredjedel af parkeringspladserne på Storgade/Torvet!

Faktisk bliver der kun otte normale parkeringspladser tilbage på Torvet, og ifølge projekt-arkitekten er der planlagt fjernelse af endnu flere parkeringspladser i Storgade i fremtiden.

Den beslutning er rigtig mange butiksejere og borgere kede af, da det gør hverdagen mere bøvlet for kunderne - og dermed kan betyde færre kunder i butikkerne.

Det kan umiddelbart lyde hyggeligt og romantisk, hvis midtbyen kunne være bilfri, og kunderne kunne spadsere op og ned af Storgade. Men det er desværre urealistisk i en by som Sorø anno 2024!

Vi er nødt til at kigge på kundernes reelle adfærdsmønstre! Virkeligheden er, at rigtig mange kunder kommer fræsende hjem fra arbejde og parkerer bilen i Storgade for at klare deres ærinder hurtigt og nemt.

Kommunen har lovet “erstatningsparkering” ved bl.a. busterminalen, men det er urealistisk at tro, at kunderne vil parkere så langt væk. Der er dermed stor risiko for, at byen mister endnu flere kunder til nettet eller nabobyer med bedre p-forhold.

Derfor beder vi jer om at deltage i denne underskriftindsamling, så vi sammen kan vise politikerne, at deres visioner for Sorø ikke må betyde færre parkeringspladser i Storgade og på Torvet!

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Sorø Handel & Service


Sorø Handel & Service    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Sorø Handel & Service vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke dit postnummer offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...