NEJ TAK til vindmøller i området omkring Kundby, Vognserup, Trønninge og Knabstrup

Kontakt forfatteren af dette andragende

BORGMESTEREN SAGDE NEJ TAK!!!!

2021-10-27 15:30:13

BORGMESTEREN SAGDE NEJ TAK!!!!
Det er svært at få armene ned, men et ”nej tak” til vindmøller på Vognserups Enge blev i går bekræftet ved et besøg af Holbæks Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen. Vi havde inviteret Christina til en gåtur ved Vognserups Enge og det blev en god dag i det fine efterårsvejr. Vi fik fortalt Christina og erhvervskonsulent Bjørn Schülein, historien om vores skønne område og der blev snakket grøn energi. Grøn energi som vi alle går ind for.

OMRÅDET ER IKKE EGNET.
Uanset om vi snakker rød eller blå politik, er der bred enighed om, at der ikke skal placeres vindmøller i dette område. Området er af flere årsager ikke egnet og derfor heller ikke udpeget i den strategiske energiplan, der er vedtaget i Holbæk kommune. Den grønne omstilling i Holbæk fortsætter, men ud fra den strategi, der allerede er vedtaget i kommunen.

DEN ER BEKRÆFTET.
Embedsværket har endeligt informeret vindmølleproducenten Momentum om, at der ingen grund er, til at fortsætte projektet. I en aktindsigt hos kommunen kan vi se, at der for nyligt er sendt en endelig afvisning af projektet i det ønskede område og en evt. ansøgning vil blive afgjort med et afslag og en klagevejledning.

VI SIGER TAK.
Vi kan ikke sige nok tak, til alle der har støttet op og hjulpet med, at gøre opmærksom på problematikken ved placering af vindmøller i dette område.
Tak til Søren Stavnskær (V) som fra start har hjulpet med oplysninger omkring den politiske sammenhæng og tak til Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (A), der ved besøg i Vognserup har bekræftet, at kommunen ikke ønsker at, placere vindmøller i dette område.  

Tak til Naturfredningsforeningen som har stillet op med information, både til møder og til foredrag med uddybende oplysninger om konflikterne ved placering af vindmøller i området. Vi siger også, et stort, tak for et fantastisk foredrag i Kundby Forsamlingshus til forfatter og journalist Peter Skeel Hjorth.

Og sidst men ikke mindst 1000 tak til alle jer ildsjæle fra Kundby-Vognserup-Trønninge og Knabstrup der har meldt jer på banen og tak til de flere hundrede der har sagt ”nej tak” på vores underskriftindsamling.


Gruppen af modstandere mod vindmøller i området



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...