Støtteerklæring for HDP parlamentsmedlem Leyla Güven

Kontakt forfatteren af dette andragende

HDP parlamentariker Leyla Güven er blevet løsladt her til morgen & Støtteoptog for Leyla i morgen kl.13 fra Rådhuspladsen i København

2019-01-25 09:06:08
Kære Alle, 

 

Til jeres orientering  kan vi oplyse at HDP parlamentariker Leyla Güven, der nu har sultestrejket i de sidste 79 dage i fængslet er endelig blevet løsladt her til morgen. læs om løsladelsen her: 


 

På nuværende tidspunkt er der ingen oplysninger om hvordan Leyla egentlig har det men hendes datter Sabiha Temizkan har her til morgen skrevet på twitter at hun alene måtte tage imod hendes mor, da hun blev løsladt, idet mange HDP parlamentarikere og flere andre, der var mødt op ude foran fængslet ikke fik lov til at være med at tage imod Leyla. 


 

 

Selv om det er glædeligt at Leyla nu er løsladt betyder dette samtidig at Leylas helbredsmæssige tilstand nu er så alvorligt, at tyrkisk regime vælger at løslade hende.  Derfor har vi stadig en stor opgave foran os for at sikre at der ydes massiv pres på det tyrkiske regime, således at Leylas krav om fair rettergang for samtlige politiske fangere bliver imødekommet. Derfor vil vi som Kurdisk Forum opfordre til at man blandt andet møder op til støtteoptoget i morgen for Leyla. 

 

Optoget starter fra Rådhuspladsen kl.13 og slutter ved DR Byen.

 


 

Med venlige hilsener

Kurdisk Forum- det tværpolitiske solidaritetsinitiativ


 
Støtteerklæring for Leyla Güven

manglende bekræftelse af jeres underskrifter

2018-12-17 13:11:04
Kære Alle 

vi kan konstatere at over 100 underskrifter endnu ikke er blevet offentliggjort. Det skyldes at I endnu ikke har bekræftet jeres underskrift via en mail, I burde have modtaget kort efter I har tastet jeres oplysninger ind på kampagnens side.

Hvis ikke du kan finde bekkræftelsesmailen så skriv gerne under igen og tjek din mail efterfølgende for at bekræfte din underskrift. 

 


 

På forhånd tak 

Med venlig hilsen 

Kurdisk Forum- det tværpolitiske solidaritetsinitiativ 

 

Støtteerklæring for Leyla GüvenDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook