Udrejsecenter nej tak!

Kære Morten Bødskov

(og resten af regeringen)


HØRSHOLM'S BORGERE SIGER NEJ TAK TIL DIT UDREJSECENTER!

 

Regeringen har, uagtet et modstridende flertal i Hørsholms kommunalbestyrelse, besluttet at gennemføre deres planer om et udrejsecenter for op til 700 afviste og kriminelle asylansøgere samt personer på tålt ophold på Sjælsmark Kaserne.

Regeringen tilsidesætter altså det kommunale demokrati og påtvinger lokalområdet omkring Hørsholm en massiv tilstedeværelse af personer, der er udvist, og derfor slet ikke burde befinde sig i Danmark.

Disse 700 personer kommer til at befinde sig i Hørsholm på ubestemt tid, hvor de reelt vil få fri ind og udgang og dermed frie rammer for udfoldelse af diverse uundgåelig kriminalitet i både nærområdet, oplandet og de større byer længere væk.

Ud over de 700 "udsendte" personer i Hørsholm vil der også være 500 asylansøgere i Birkerød på Center Sandholm, der ligger under 2 km. væk. Med andre ord, vil Hørsholm og Birkerød tilsammen have en koncentration på 1200 personer fra asylsystemet.

 

NEJ TAK til

- en formynderisk regering, der underkender det lokale demokrati!

- et udrejsecenter under 2 km. fra et allerede eksisterende asylcenter!

- årelange ophold for personer, der er udvist!

- den uundgåelige medfølgende kriminalitet!

- de uundgåelige faldende huspriser for udrejsecentrets umiddelbare naboer!

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Glen Madsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook