Støt kampen om den nye tværforbindelse Rønnede - Kalundborg


Støt os i kampen for at få den nye tværforbindelse og motorvej fra Rønnede til Næstved. Vi mener nemlig, at det ikke kun er politikere der skal lægge pres på Christiansborg.


Tværforbindelsen er afgørende for at kunne fastholde og etablere nye arbejdspladser, som vil styrke mulighederne for fortsat udvikling. Vi er i forvejen under hårdt pres for at kunne styrke og fastholde bosætningen.


Den markante forbedring i tilgængelighed vil give de lokale virksomheder muligheder for øget vækst, og samtidig vil en virksomhed med flere ansatte som pendler til opgaverne opnå en vis besparelse og øget effektivitet i den mindre køretid fra Næstved.


Projektet Rønnede-Kalundborg ikke er dyrere end så mange andre motorvejsprojekter, og vi mener, at rentabiliteten er meget højere når man kigger på det samlede billede af motorvejen.

Når vi har samlet nok underskrifter, vil jeg aflevere dem alle til vores transportminister.
Ønsker du at vide mere om kampen, eller hvad vi gør for at få den nye forbindelse, er du velkommen til at skrive til

Dennis@boye-jensen.dk
tværforbindelsen.jpg

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook