Snerydning og saltning af kategori 4 veje i Vejen kommune.

I dag ligger det dersværre sådan at byrådet i Vejen kommune har besluttet at kun kategori 1-3 veje bliver ryddet under normale omstædigheder, det betyder at veje som Bøgevej, Skrænten, Dalgårdsvej og en del flere ikke bliver ryddet og saltet men mindre vi taler ekstreme tilfælde.

Dette er ikke i orden, det kan ikke være rigtig at disse veje skal være lige så glatte som et spejl smurt ind i brun sæbe. Det er desværre også årsag til at folk falder eller ikke tør at gå ud hvis de er dårligt gående i forvejen.

Smid din underskift og hjælp os der bor på disse veje med at råbe Vejen kommunes politikkere op.


Elena Henriette Pedersen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Elena Henriette Pedersen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi annoncerer denne underskriftindsamling til 3000 personer, der ser andre underskriftindsamlinger på vores side, men endnu ikke har set denne underskriftindsamling.

Facebook