Skiltning fra politiet med forbud mod at komme stoffer i andres drinks, på diskoteker, barer og lignende.

Med din underskrift er du med til at forsøge at påvirke bevillingspolitiet herhjemme, til at skilte med et forbud mod at komme stoffer i andres drinks på diskoteker, barer og lignende. F7C2A35D-0430-4015-9A1E-4C803357B0E3.jpegEt påbud om at handlingen er ulovlig og vil medføre fængselsstraf. På et møde i 2017 henviste politiets øverste ledelse til, at man laver flere kampagner for at afholde mennesker fra at bruge date drugs og komme stoffer i andres drinks. Imens vil Giftliniens medarbejder i 2018 gerne citeres for, at det er et stadigt og stigende problem, at nogle kommer stoffer i andres drinks. Ikke hver gang med det formål, at ville forgribe sig på et andet menneske, men bare “for sjov".

Jeg ser, at begge dele er nødvendigt i dag; en skiltning fra bevillingspolitiet, samt nationale kampagner, der skal stoppe mennesker fra at deltage i en rigtig kedelig tendens. 

Herunder er beskrevet en hændelse i detaljer fra marts måned i år, med stoffet MDMA. 2 andre tilfælde bliver også nævnt: 

https://newsbreak.dk/carstens-datter-fik-stoffer-i-sin-drink-nu-advarer-han-andre/

Du kan prøve at google feks: stoffer i andres drinks / drugs in peoples drinks 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Jill Ettison tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook