Ingen højspændingsledninger i Næsbjerg

Jeg tilkendegiver med min underskrift, at jeg er modstander af højspændingsledninger i og omkring Næsbjerg, 6800 Varde, og at jeg ønsker, at de eksisterende højspændingsledninger i og omkring Næsbjerg, 6800 Varde bliver fjernet.

Underskrifterne bliver afleveret til Energinet.dk og politikere på Christiansborg.

 

Højspændingsledningerne i Næsbjerg betyder, at landsbyen ikke har mulighed for at udstykke flere grunde. Næsbjerg er en attraktiv landsby i Vestjylland. Næsbjerg har været i vækst igennem flere år; der er et rigt foreningsliv, og på grund af byens mange børn er der både en stor børnehave og skole.

Energinet.dk har flere gange lovet, at højspændingsledningerne bliver pillet ned. Senest har de været lovet pillet ned i 2016. Der er fortsat intet sket.

Til gengæld har Energinet.dk nu varslet, at der skal opsættes endnu en højspændingsledning (400kW) i nærheden af Næsbjerg dog uden foreløbig kendt linjeføring.

Bak op om Næsbjergs fortsatte udvikling og skriv under på modstanden imod højspændingsledningerne! Tak!

 

(Se mere om Næsbjerg her: www.naesbjerg.dk)

 

 

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )