Fyr Jacob Friis (AaB Traener).

Efter længere tids betænktningstid må vi sande at Jacob Friis ikke er manden der kan lede AaB til Sucses og indfri det potentialle den aktuele trup har.

Derfor må vi indstille til ledelsen, og sports Chef Inge André Olsen, om hurtigtst muligt at fritstille Jacob Friis og finde en afløser i trænersættet til sæsonen 20/2021.

Samtidigt vil vi gerne sige mange tak til Jacob Friis for hans indsats der altid har været 100% dedikeret til AaB og som er en ægte AaB'er. Vi håber hans virke kan forsætte i en mindre rolle i klubben og gerne indfor talent udvikling.

De sportlige resultatet har været alt for svingende i sæsonen 20/21 og det fatale mangel på bund niveau har resulteret i en nedagående kurve der har resulteteret i ydmygnede nederlag i både slutspuil og pokalfinale. Med mange spillere i truppen der kunne være faste startere i en top3 klub er potentielalet til en bedre præstation, some vi kun har set i få glimt i løbet af sæsonen. I slutspillet er AaB blev sat eftertrykleligt til vægs af de komkurrerende klubber, og i pokalfinalen blev AaB taktisk udstillet af modernstanderen og kunne intet gøre.

Dette falder både tilbage på spillere og træner team.

Men i den nuværende situation ser vi en skræmmende mangle på motivation og sult fra spillernes side, og det er krystal klart at der skal nye ideer, motiviation og indspark til for at komme ud at den igangværende krise.

Inden pokalfinalen tog ledelsen aktion og udskiftede det assisterede træner team, og bragte folk ind der er kendt for fight og team spirit (Wurtz/Augo).

Ligelidt hjalp det i en pokalfinale hvor et tammende ideforladt AaB hold både manglede viljen, modet og ideerene til at kunne byde modstanderen op til dans. En modløs træner stod i afmagt på sidelinjen og kunne ikke finde gejsten til at opildne spillerne, heller ej iværksætte ændringer i kampen efter det taktiske oplæg inden kampen fejlede. 

 

 

 

 

 

 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sten Andersen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...