Mod Administrationen i Egedal Kommunes forslag om færre skoler

Quoted post

MGreen

#48 Har i med i Jeres fine beregninger..

2012-11-12 09:43

For en. evt. lukning af Slagslunde skole:
- Hvad det vil betyde for antallet af børnefamilie i Slagslunde, og dermed på sigt befolkningssammensætningen.
- Hvad det vil gøre ved den i forvejen kaotiske trafik omkring Ganløse skole, når nu også børnene fra Slagslunde bliver hentet og bragt ved skolen.
- Hvad det vil koste at lave belysning på stien mellem Slagslunde og Ganløse, hvis I vil gøre jer bare det mindste håb om at børnene selv transporterer sig til skole.
- Hvad konsekvens det har for børnene, familierne, biltrafikken, nærmiljøet, lokalsamfundet mm. at I skaber en situation hvor børn allerede fra de er helt små, skal transporteres i skole (børn bør ikke have længere til skole end at de kan gå, eller cykle)

Så kære politikkere/forvaltning... kom ned fra jeres piedestal, arbejd med det i har, skab løsninger for borgerne og drop jeres absurde ideer om et nyt rådhus.. Som vi sikkert også er rigtigt mange der skal køre langt for at komme til.

Svar

Hel

#49 Re: Har i med i Jeres fine beregninger..

2012-11-12 18:21:52


Gæst

#50 Re: Har i med i Jeres fine beregninger..

2012-11-12 21:34:57

#48: MGreen - Har i med i Jeres fine beregninger..

I det hele taget: brug dog de mange penge på bygge- og anlægsbudgettet, der er berammet til et nyt rådshus, til en modernisering af Stengårdsskolen samt forbedringer på/omkring de øvrige skoler - til glæde for beboerne her i kommunen - frem et monument af et nyt rådhus. Udvis en lidt mere klædelig ydmyghed for det embede I er tildelt, end det vi har set indtil nu.