Mod Administrationen i Egedal Kommunes forslag om færre skoler

Quoted post

Maj-Britt Quitzau

#1 Høringssvar

2012-11-03 09:49

Hvis det bliver muligt for hvert enkelt borger i Egedal at indgive et høringssvar, så vil jeg opfordre til, at ALLE indsender et brev, hvori de forklarer, hvordan denne beslutning vil påvirke os og vores børn!

Svar

Thomas Rosenberg

#39 Re: Høringssvar

2012-11-09 15:51:50

#1: Maj-Britt Quitzau - Høringssvar 

 Hej Maj-Britt

Enig i at vi skal have høringssvar. Men prøv bare at læse de 38 kommentarer igennem på denne side. Mange gentagelser og mange navlebeskyere. Jeg blev træt, inden jeg nåede halvvejs. Politikere har endnu dårligere tid end vi har, og får smidt 100 gange mere i hovedet. Konsekvens: kun det mest relevante bliver læst. Altså dét der bliver præsenteret som "mest" relevant.

I stedet for at bestorme politikerne med høringssvar, der alligevel ikke bliver læst af politikerne, så få nogen fra dette udmærkede forum til at konkludere på de samlede kommentarer, og udled de mest relevante budskaber af disse. Sørg derefter for at fange hver enklelt byrådpolitikers interesse med en personlig henvendelse, og præsenter derpå de mest relevante budskaber. Gerne suppleret med fakta, der underbygger budskaberne, eller med spørgsmål de kan stille til administrationen, hvor vi kan vurdere at det stillede forslag har sine svagheder. Endelig kom med ideer og visioner, som politikerne kan møde op med i stedet for det valgte forslag, således at politikerne kan se handlekraftige ud.... det er jo snart valgår igen ;-)

 

Facebook