Det skal være frivilligt om vi vil betale til det danske kongehus

Quoted post

Jørgen

#61 Små sko

2016-03-31 14:43

Virkelig ynkeligt man kan være så berørt af nogen er født bedre end én selv. Men så er det jo godt i stadig allesammen bor i et så udviklet land hvor i har fri adgang til uddannelse. 
Hvis i derimod synes det er uretfærdigt at nogen får mere end jer, kan i kun bebrejde jer selv for ikke at have arbejdet hårdt nok for det.

Når det så er sagt skal kongehuset blive der lige så vel som folkekirken. Ikke fordi det er synderligt demokraitsk, men det er en del af vores kultur og slottene forsvinder jo ikke bare fordi de ikke er der og de fleste af pengene går til vedligeholdese af disse. Men det har i nok ikke tænkt over. 

Det næste er vel i vil forbyde hustande med en indkomst på over 2 millioner årligt at få børn sådan så i ikke skal være jaloux på dem.

Svar

serious

#85 Re: Små sko

2016-05-26 11:51:44

#61: Jørgen - Små sko 

 jamen jørgen dog, tror du virkelig på de at "royale" er bedre end andre ? de er almindelige mennesker som blir sat på en piedestal som reklame for kunstige klasseskel, en anakronisme som et moderne samfund burde have afskaffet forlængst,
misundelse ? meningen med livet er altså ikke at samle gods og guld, jeg er ikke et sekund i tvivl om jeg er mindst lige så lykkelig som den lykkeligste i kongehuset og misunder dem ikke.
et menneskes værdi kan slet ikke måles på indkomst, langt de fleste er mere "værd" end deres indtægt, og et mindretal er væsentlig mindre "værd" end deres.