Skal Kalø Slotskro rives ned??? Vi siger nej!!!

Quoted post

SR

#171 bevar folkeligheden ved molskroen og iskiosken

2016-01-27 12:04

Pladsen ved Kalø Slotsruin er et hyggeligt, uhøjtideligt og folkeligt sted, som i den form, den er i nu, er et elsket udflugtsmål for mange mennesker inklusive mig selv. Når vi cykler eller kører til Mols, holder vi meget af at stoppe og nyde en is eller pølse, mens vi sidder på en bænk og nyder både udsigt og synet af glade mennesker omkring os.

Et besøgscenter er muligvis en god ide som sådan, men det er en meget dårlig ide at anlægge det her, da den gode stemning, der er opbygget på stedet vil blive brudt ned og erstattet af noget andet. Det har været fremført som argument, at her kommer mange mennesker. Men tænk gerne over HVORFOR her kommer mange mennsker. For mig er det indlysende, at det er den forholdsvis primitive stemning og traditioner for at besøge stedet, som det er nu med iskiosk, kro og madpakkeborde, samt - ikke mindst - folkelighed.

Man kan ikke forvente, at dette vil forsætte uændret, hvis man bryder det gamle ned og erstatter med et moderne besøgscenter. Hvis man derimod byggede besøgscenteret et andet sted, ville man formodentligt få Nationalparkens samlede besøgstal højere op,  fordi man BÅDE vil få besøg af de mennesker, der ønsker et stort og moderne center OG fortsat have besøg af de hundreder (eller måske tusinder?) af mennesker, der elsker raste- og fristedet ved Molskoen og iskiosken.

BEVAR FOLKELIGHEDEN PÅ DETTE STED OG PLANLÆG ET BESØGSCENTER PÅ EN ANDEN LOKALITET.

Svar

Krabbefiskeren i Lumskebugten

#172 Re: bevar folkeligheden ved molskroen og iskiosken

2016-01-28 10:22:36

#171: SR - bevar folkeligheden ved molskroen og iskiosken 

 Riv dog den kiosk ned, hvad betyder det, området er jo allerede ødelagt, området ved jagtskolen er skæmmet og slotsruinen er omdannet til en hoppeborg, og så skal der naturligvis lægges asfalt på dæmninge ud til ``Slottet``så skulle det være helt perfekt.