Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

Quoted post

Søren Hansen

#470 Re:

2015-12-20 12:54

#12: -  

 den populistiske og politisk korrekte reply på et fornuftigt forslag!!

 

havde disse migranter allerede været danske statsborgere på kontanthjælp ville man kræve værdier over 10.000 kr solgt med henblik på selvforsørgelse.

dette er et forslag som indebærer at disse migranter selv betaler for et ophold de selv har bedt om. Såfremt de ikke har værdierne betalerne danskerne.

 

at betale et ophold er slet ikke sammenlignelig med de forfærdeligheder der foregik under 2. Verdenkrig. En sådan sammenligning er direkte mangel på respekt for hvem deres ophold var lig døden. Jeg går ud fra vi kan blive enige om vi ikke slår disse migranter ihjel i nogle lejre!?

Svar

Hanne Fischer

#477 Re: Re:

2015-12-20 13:57:05

#470: Søren Hansen - Re:  

 Helt enig. Vi er heldigvis nogen, som ikke er skadet af dette hysteri og frelsersyndrom. Nyankomne til landet, skal ikke have mere, end vore egne offentligt forsørgede. Her gælder altså den regel, har du en formue, skal den bruges, før du kan få. Det er ikke racisme, og ej heller nacisme. 

Holger Danske

#494 Re: Re:

2015-12-20 17:28:22

#470: Søren Hansen - Re:  

Sådan den her underskriftsindsamlin bliver kun brugt som skalkeskjul for velfærdsturisterne.

De fleste af dem kommer her jo kun pga. hvor de kan få mest ud af det.

Langt hoved parten har jo været i et sikkert land længe før de kom hertil. og måske også været registret andre steder.

Men Danmark er jo et rigt land som de selv siger når de bliver indkvarteret på Bornholm eller i telt ej heller kan de forstå at Danskerne bor i eget hus og at mange af dem har 2 biler. Det har vi jo selv betalt så hvorfor skal de ikke også betale?