Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

Quoted post

Holger Danske

#22 Re:

2015-12-11 00:14

#21: S. Albertsson -  

 Ja sådan er det jo når man praler af at gå på universitet. Mon det ikke er gylde universitet du går på?

Tag hjem og æd nogle fårhoveder og tag gerne alle de islamister med

DANMARK frit

Svar

S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#28 Re: Re:

2015-12-11 08:50:43

#22: Holger Danske - Re:  

Hey igen Holger D,

OK, nu svarer jeg altså lige på den her, men så bliver jeg altså nødt til lige at skrive videre på min opgave. Jeg skal dog nok holde øje med, om du skriver igen, for så kan jeg nok ikke lade være med at skrive tilbage. Det er ret hyggeligt!

Ej, det var altså slet ikke min mening at prale. Min mor har altså opdraget mig til at være relativt ydmyg. Stolt, men ydmyg. Jeg beklager altså, hvis det fremstod som pralleri. Det var faktisk bare fordi, at du i dit tidligere indlæg beskyldte mig for at nasse på samfundet. Da jeg læste det, tænkte jeg 'nu fortæller jeg altså lige Holger, at jeg både har arbejdet og er ved at tage en uddannelse'. Det gjorde jeg så :-) Men undskyld mange gange hvis du er blevet stødt. Det var altså ikke meninge, HD.

Nej, det er ikke Gylde Universitet. Jeg troede faktisk jeg havde ret godt styr på Danmarks geografi, da jeg har rejst forholdsvis meget rundt i landet. Men Gylde ved jeg altså ikke hvor er. Er det tæt på dig? Er der pæn natur? Tror et af mine yndlingssteder i Danmark må være Vestkysten. Den er simpelthen så flot. Jeg var forresten i Hirtshals for nyligt, hvor jeg fangede knap 20 makreller! Det har jeg sgu aldrig prøvet før. Der stod en anden mand og fiskede, som viste mig hvordan det var bedst at trække snøren ind, og så bed de bare på! Han var vist fra Syrien.

Ah, men altså Holger. Lige før var du træt af, at du ikke kan få svinekød i institutionerne og kød i supermarkedet, der ikke er halal slagtet. Men nu fortæller du mig, at jeg skal æde fårehoveder, heh. Ifølge den logik, så er der måske en lille islamist inde i dig et sted? ;-) Det er selvfølgelig bare drillerier. Men du skal da bestemt ikke afgøre hvornår jeg spiser fårehoveder, og om jeg overhovedet skal. Når det så er sagt, så elsker jeg får! Min gode nabo Flemming har nogle får til at gå , og tilbød mig et lam, hvis jeg betalte slagterprisen. Så jeg fik et helt lam til 400 kroner, og det er bare billigt! Der er stadig masser i fryseren. Kan du lide fårekød, Holger? Ligesom dig er jeg også tosset med svinekød. Jeg har faktisk tre grise, der snart er slagtemodne. De æder bare som svin, så jeg ved egentlig ikke om det sådan har været investeringen værd. Jeg har jo haft mange udgifter til el-hegn, vildt-hegn, korn, tilskudsfoder, rodfrugter osv. osv. Men altså, så er jeg da sikker på, at de har haft det godt når de skal spises. Dét glæder jeg mig til.

Vi tales ved, Holger!

Danmark pommes frites!