Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.

Quoted post


Gæst

#78 Re: dyreste børnebog ever

2015-04-29 17:49

#4: Joan Vedel Andersen - dyreste børnebog ever 

 Måske at i kunne bytte med andre der samlede disse kort.

 

Det gjorde man da jeg var barn, man byttede sig til kort, klistermærker eller hvad det var man samlede på.

 

 

Svar

Sille Benloes.

#82 Re: Re: dyreste børnebog ever

2015-04-29 18:13:17

#1

 Det er sølle at se voksne brokke sig over noget der er gratis, det er jo ikke kortene du/I har betalt for, det er de vare I har købt, kortene er en gratis gave, og har du/I handlet alt formeget I ikke har brug for bare for at få de kort, så er det jer der er noget galt med og ikke kampagnen.

Joan Vedel Andersen
Underskriftindsamleren

#83 Re: Re: dyreste børnebog ever

2015-04-29 18:23:29

#78: - Re: dyreste børnebog ever 

 Det er faktisk en super forslag og sådan foregik det jo uden de store dikkedarer sidste år. Desværre forholder det sig således, at børnene mangler akkurat de sammen kort. Nemlig de kort som alle i disse tråde også skriver mangler og som en statistiker tidligere i tråden via en analyse, ligeledes har dokumenteret. 
Jeg havde da bestemt forventet en gentagelse af sidste år, hvor børnene faktisk kunne bytte, uden at jeg som forælder skulle inddrages i det - andet end at hjælpe med at sætte dem i nummerorden og køre til byttedag. 
Men da alle børnene mangler de samme kort, kan de jo desværre ikke bare bytte indbyrdes, som man jo ellers var stillet i udsigt. Det var da også nærmest lutter slukørede børn til byttedagen i bilka forleden - ingen havde rigtig noget at bytte med, for alle manglede specialkort. Således måtte forældrene hjælpe med at koordinere, mens børnene passivt kunne se til, fordi de slet ikke kan følge med. 
Det var faktisk også ved netop denne byttedag, at det blev meget synligt for mig, at det tilsyneladende ikke  bare var os, som var mega uheldige, men at der var tale om noget generelt. Dette fik jeg bekræftet vi de sociale medier. 

Det eneste alternativ - hvis man vil have samlet bare en bog, er dermed at hjælper børnene på vej. Her er de sociale medier populære. Men det foregår på måder, hvor man skal have et rimelig højt abstraktionsniveau for at kunne følge med og det er ikke gennemskueligt for et barn. Derfor er kampagnen bestemt heller ikke i børnehøjde. 


Jeg har byttet mig til 6 kort via facebook og jeg må sige, at det er altså ikke specielt let at få det puslespil til at gå op. Derfor har jeg da også forlængst sagt til mine børn, at de ikke skal regne med at få alle kort til bøgerne.