Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.

Quoted post

Joan Vedel Andersen
Underskriftindsamleren

#13 Re:

2015-04-28 17:26

#12: -  

 Man kan sagtens lave en pædagogisk diskussion af dette. Men i dette tilfælde er der tale om en klage, som udspringer af hvad der er dansk lov og en morale om at det kun er de velstillede, der kan være med. 

Svar


Gæst

#51 Re: Re:

2015-04-29 14:21:17

#13: Joan Vedel Andersen - Re:  

 Hva så med alle legetøjsfirmaerne, de henvender sig da også direkte til børn, endda på børnekanalerne

Kom ind i kampen

#138 Re: Re:

2015-04-30 02:28:03

#13: Joan Vedel Andersen - Re:  

 Helt ærligt Joan.. Synes du ikke du går i for små sko... Du har ikke betalt for de dyrekort.. Det er en gratis gave som dansk supermarked giver dig.. Ja du skal købe for 100 kr for at få 4 åndssvags dyrekort men det havde dine varer jo også kostet selvom du ikke havde fået dem..

så du brokker dig til diverse medier over en gave.. Så hvorfor forventer du at få alle kort? Som andre skriver.. Var det ikke en ide at lære dine børn at man ikke kan få alt her i livet?

Jeg kunne forstå det ville være frusterende hvis du skulle betale ekstra for at få de kort men det er jo ikke sådan det er..

Hver gang der er em og vm i fodbold udkommer der hæfter hvor man kan samle de forskellige spillere og der er man heller ikke garanteret at få alle kort.. Sådan er det men børn betaler alligevel i dyre domme for de kort og prøver at samle dem...

Der er så mange ting der er uretfærdigt i denne verden men at en GRATIS gave skal gå hen og blive sådan et problem er pinligt og i mine øjne barnligt...

håber du sidder med en dårlig smag i munden...