Protest mod DR/P1-ledelsens fyring af "Orientering"s Niels Lindvig.

Quoted post


Gæst

#1

2014-10-06 11:59

Vil gerne at DR uddyber, hvorfor man har afskediget en af de absolut mest kompetente reportere/journalister i dette land. Og selvfølgelig ser jeg gerne, at beslutningen ændres

Svar

Marianne Lumbye

#17 Re:

2014-10-09 10:44:28

#1: -  

 Fyringen er varslet til udgangen af oktober. Ind til da kan man protestere og forhåbentlig få DR/P1-ledelsen til at trække den tilbage. Ud over at skrive under på denne underskriftsindsamling, er det meget vigtigt, at man udbreder kendskabet til den, på sin tidslinje på facebook og andre relevante steder. Det er også en god ide at sende mails med linket og begrundelsen til mennesker, man formoder vil skrive under - og, selvfølgelig, er det fint, hvis de har et stort netværk, de kunne tænkes at aktivere. Man kan derudover protestere i mail til P1-chef Anders Kinch-Jensen.

vrg

#41 Re: Niels er én af mange

2014-10-15 07:25:04

#1: -  

 Niels Lindvig er en af mange, der er blevet fyret med samme mærkelige begrundelser.

Hvis DRs ledelse dog bare kunne være ærlig - sige lige ud at de ikke gider alle de ældre medarbejdere på de gamle kontrakter. De er alt for dyre  i forhold til de unge som tages ind i dag på helt anderledes betingelser + meget lavere lønninger. Og de unge tænker kun på at få et job og få noget på cv-et uanset om de skal gøre det mere eller mindre gratis.

Desværre er hele vores faglige system død forlængst, så heller ikke derfra lyder nogle protester (og det er fordi vi ikke selv ønsker et stærkt forbund). Nej, Lindvig og andre er overladt til forholdene anno 2014 - sådan er vores samfund blevet efterhånden.

Det er jeg meget ked af