Bevar DR Underholdningsorkesteret

Quoted post

rapanne

#412 Bevar Dr underholdningsorkester!

2014-09-11 11:18

Det ville være trist at nedlægge DR underholdningsorkester - der bringer så megen glæde blandt så mange mennesker. Det kan mixe mennesker i alle aldre til samvær. Det kan give ny liv til "gammel" musik. Det kan bruges til at indsamle penge til mennesker i nød. NEJ! Der tror jeg nok Danmarks Radio skyder sig selv i foden, hvis de gør alvor af den trussel. Det må godt nok være muligt at spare på andre programmer eller kanaler.  

 

Venlig hilsen

Anne Hornum Rasmussen

 

PS: Jeg har stadig til gode at høre og se en koncert i LIVE :)

 

 

Svar

gammelswe

#743 Re: Bevar Dr underholdningsorkester!

2014-10-06 22:11:52

#412: rapanne - Bevar Dr underholdningsorkester! 

 Det er helt tydeligt at DR gør dette for endnu engang at lægge pres på politikerne. Man sparer på noget vitalt, så man (forhåbentlig) får en ekstrabevilling til at drive mastodontens X-factor o.l. som ingen i virkeligheden gider se på, og som ikke har noget med public service at gøre - det er kun for at skaffe seertal i konkurence med alle de kommercielle udbydere.

Derfor nedlægger DR underholdningsorkesteret, derfor valgte DR at det skulle være P2, den klassiske radiokanal, der skulle fjernes fra FM båndet - den eneste af alle DR's kanaler der har brug for det dynamikområde som FM kanalen har og som vi ikke kan få på de komprimerede digitale kanaler.

Det er politisk økonomitænkning, som vore politikere kunne lære MEGET af...

 

Hvad er det egentlig vi betaler tvungen licens for?