NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

Quoted post

Klaus

#76 Bad

2014-07-28 14:58

Sikke noget pladder. Brug jeres energi på at give jeres børn et normalt forhold til deres krop …og til andres. Selvfølgelig skal alle i bad efter idræt. Alle jeres argumenter er jo et symptom på at der er noget helt andet galt. Hvis et bad kan give anledning til mobning er det jo ikke badet der er noget galt med eller hvis nogle føler deres blufærdighed krænket er det jo heller ikke badet der er problemet, men børnenes selvopfattelse, og opdragelse.

I satans curling forældre stram op og få styr på jeres prioriteter og lær jeres børn at elske sig selv istedet for at fratage dem muligheden for at de som små børn kan se at alle er forskellige.

Svar


Gæst

#87 Re: Bad

2014-08-11 21:00:47

#76: Klaus - Bad 

Det er en eventuelt befamlende og suspekt idrætslærer der er problemet.. Det er kun forældre selv der skal have ret til at give deres barn et bad.. At der samles underskrifter beviser bare at der er et problem, som du egentlig ignorerer på grund af din 'lær at kende din krop mentalitet'.

Barnet skal nok selv tage et bad på et eller andet tidspunkt, bad er ikke en absolut nødvendighed. Okay det kan også være at du er sarkastisk, men du ved så åbenbart ikke under hvilke emner sarkasme hører hjemme..

Birthe

#161 Re: Bad

2014-12-30 23:33:19

#76: Klaus - Bad 

 Jeg synes, at du har fuldkommen ret Claus - når man som svømmelærer erfarer, at 11 ud af 20 børn har seddel med hjemmefra og ikke kan svømme (ikke vil gå i bad med andre) er der sgu et eller andet galt med læren om kropslighed hjemmefra  og det blir værre og værre - det er så synd for de unger, at dres forældre snyder dem for oplevelser ved at hoppe med på sådanne flip. Det er 4. klasse børn det handler om - og selvfølgelig går man i bad efter en gymnastik eller sportstime, hvor man har rendt og sveden har drevet af en, hvis man da ikke er blevet fritaget af forældrene - vi er efterhånden rigtig langt ude !