Udskriv Folketingsvalg nu!

Quoted post


Gæst

#67 Re: Re: Ommer!

2014-02-05 01:27

#13: - Re: Ommer! 

 Dommedag ER meget nær,- tiden er ved at udrinde, men ingen ved det!

Mennesker opdeles i klasser,- sorteres alt efter lærdom, og gerninger.

Det kommer som en bombe,- og fortsætter til det er slut med denne Tidsalder: SLUT med politikere, embedsmænd, osv..-pengesystemer, ALLE offentlige systemer, industri, bygninger, samt ALT hvad der er baseret på Mørket falder sammen, eller forsvinder helt,- alle, der ikke vil følge Lyset, må tage konsekvensen deraf!

NU er det Planeten Jorden, der tager over,- ikke mennesket mere,- nogensinde,- de vil nu få deres første store opdragelse,- og når det begynder, er der intet, der kan stoppe det!

Lyse mennesker kan endelig få deres frihed tilbage,- som de i realiteten aldrig har haft før!

Jorden skal op på et højere plan- et stort Skift fra 3,Plan- til 5. . Plan.  Den har befundet sig på 3. Plan siden Syndfloden,- og har siden dengang heddet Universets Børnehave,- et sted, hvor man ikke kan lære, andet end komme galt afsted,- hvilket også er en form for lærdom/erfaring!

Nu bliver Jorden befriet for tyrranniet, fra Mørket, samt Mørke menneskers ødelæggelser og forurening, og misbrug af den,- Sandheden er den, at Planeten er meget tæt på at dø, - det må ikke ske, og derfor denne store, fantastiske Plan, fra Interplanetarisk side!

Når dagen oprinder, vil INTET mere blive som før,- nogensinde i al Evighed!

Jorden vil igen blive en del af hele Universet, som den i over 6.000 år har været ekskluderet fra,- p.gr. af at menneskene skulle lære om det vanskelige liv,- for at komme videre i deres Udvikling,- for at Lære, samt forstå,-  og at erfare alt i livet og dermed udvikling,- er det vigtigste!

Har man overgivet sig til Mørket,- lavet kontrakter, eller lign.- og ikke ønsker at ændre sig,- går man tilbage i udviklingen,- og må i bedste fald begynde helt forfra!

Men det er der også lærdom i,- nogle mennesker lærer ikke så hurtigt som andre,- men ALLE mennesker når op til det plan, hvor de har lært og erfaret ALT, - og ikke behøver at inkarnere her mere,- og efter bestået eksamen i Universets Centrum

er de blevet HELE mennesker,- d.v.s. de får en Interplanetarisk krop, der lever evigt,- bor på en evig planet,- og får i belønning et Interpl.  Lysfartøj, der er levende, og holder evigt.

Man kan nu færdes overalt i Universet, besøge venner og familie fra Lyset, samt deltage i forskellige opgaver sammen med Det Interplanetariske Broderskab.

Det er det RIGTIGE og VIRKELIGE LIV!

Dette er Interplanetarisk viden, og er 100 % Sandhed!

 

Svar


Gæst

#72 Re: Re: Re: Ommer!

2014-02-06 00:41:26

#67: - Re: Re: Ommer!

Med al respekt for at du måske skulle beskrive en virkelig trosretning eller livs filosofi.

Øh har du røget noget stærk tobak da du skrev det her, for så vil jeg altså bare sige at du godt må dele med os andre :)