Udskriv Folketingsvalg nu!

Som folk og vælgere er vi trætte af at blive nedgjort både før og efter et Folketingsvalg.
Før valget tordnede ledende socialdemokrater imod Finansministeriets beregning af deres økonomiske plan, Fair Løsning 2020, ikke hang sammen, men lige efter valget bekræftede Finansminister Corydon i Berlingske (27/10 2011), at planen var underfinansieret med mindst 22 milliarder.
Sjovt nok kom den erkendelse ikke før; men efter valget, efter at rigtig mange vælgere godtroende havde stemt på partierne bag ”Fair Løsning”; men da var det for sent! Vælgerne var gået i valg-fælden. En fælde til mere end 22 milliarder kr.
Er sådan noget fair over for vælgerne? Det mener vi ikke! Fortsætter den linje, får vi endnu større valg-løgne næste gang! Det må simpelthen stoppes!  Efterfølgende har vi så set en regering der har brudt den ene haglbyge af valgløfter efter den anden på en sådan måde, at vi, både røde og blå vælgere, må spøge os selv: Hvem repræsentere regeringen egentlig?
Vi mener ikke den regering vi har nu er værdig til at repræsentere befolkningen, og derfor mener vi den bør gå af viske tavlen ren, og udskrive Folketingsvalg hurtigste muligt!
Kan du gå ind for dette, så støt vores underskriftsindsamling.