Udskriv Folketingsvalg nu!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Udskriv Folketingsvalg nu!.


Gæst

#51

2014-02-02 18:57

Nu er tiden vist inde til at nuværende "Regering", ser realiteterne i øjnene, og giver befolkningen en mulighed for at komme videre på et mere professionelt plan. Valg - tak!

Gæst

#52 Re:

2014-02-02 21:17

gæst

#53

2014-02-02 21:18

Har del, det skal gerne gå hurtigt.
gæst

#54

2014-02-02 21:52

Hvorfor mørklægningsloven?
hvad foregår der, vi ikke må
vide?

Gæst

#55

2014-02-02 23:44

Det kan da kun gå for langsomt :(

Gæst

#56

2014-02-03 00:25

Helle har kostet for mange penge i denne valgperiode og afgående ministre dels på grund af inkomtetence og uvidenhed, men så skal man Fandeme ikke lede dette land !

Gæst

#57

2014-02-03 00:39

Helle Thorning og hendes regime er den krise hun hele tiden snakker om ,men hun kan ikke selv se det.Danmarks krise vil slutte hvis vi fik valg nu.
Bjørn Thrane

#58 Re:

2014-02-03 13:16

#8: - Venstre hører man intet til....

Det er heller ikke nødvendigt i den givne situation, regeringen klarer det sagtens selv ;-)


Gæst

#59

2014-02-03 19:45

Jeg er oprigtig bange for, hvor meget den nuværende regering får ødelagt af vort velfærdssamfund, den har allerede ødelagt mere end rigeligt!

Gæst

#60

2014-02-03 20:26

Ud med socialister!

Gæst

#61

2014-02-03 22:40

Regeringen har løjet, udskiftet ministre og især Manus som kirkeminister (godt nok fortid). Dem der sidder på magten tør ikke sige noget , de tør ikke sige, hvad de mener, de lyder som en forlængelse af en uafsluttet 3.g.

Gæst

#62

2014-02-03 23:17

Vi er MANGE der er dødtrætte af LEVEBRØDSPOLITIKERE!!! Som skoler og institutioner har eksamen og karakterer, så bør vores politikkere (det værende sig ALLE på Borgen) også bedømmes med jævne mellemrum. Ikke mindst de private arbejdspladser har i finans-krise-tider skrappe "Performance-krav" til ansatte - ellers bliver man simpelthen FYRET! DÉN hverdag BURDE vores politikere også leve i!
Sidst men ikke mindst - vores Retsvæsen er faktisk sådan skruet sammen at hvis man gør noget ulovligt, så skal man straffes. Det BURDE være sådan, at hvis man som Folkevalgt på Borgen gør noget man ikke må (altså "ulovligt") - misbruger sit embede eller på anden vis ikke lever op til sit hverv som f.eks. minister, på en sådan vis at man ligefrem må træde tilbage som minister - så BURDE man (kunne risikere at) blive STRAFFET!!! ...og ikke bare trække sig tilbage i ro og mag og nyde sin "pension" med ministerpension til både sig selv OG SINE BØRN!!!

- AFSKAF LEVEBRØDSPOLITIKERE!!!
- AFSKAF MINISTERPENSION TIL BØRN!!!
- INDFØR KRAV OM RELEVANT UDDANNELSE/ERFARING FOR MINISTERPOST, så katastrofer som Thor Möger Pedersen (der aldrig har haft arbejde før), kan undgås - både med ham som en minister uden rette evner/kvalifikationer, men også for at undgå at skulle betale ministerpension til ham og hans (kommende) børn!!!
- INDFØR BEDØMMELSE AF POLITIKERE og mulighed for at straffe politikere som misbruger deres embede/magt, som er så alvorligt at de ender med at gå af (læs: dvs. "kurrupt")!!! Jeg mener, hvis de ligefrem selv går af, så må de jo selv mene at det de har gjort er RET SLEMT - og det faktum at de selv går af er jo en indrømmelse af at de har gjort noget forkert/ulovligt/korrupt!!!
kadoren

#63 Re:

2014-02-04 00:05

#62: -

Det bedste indlæg hidtil! Sidste nyt fra EU: korruption, penge regerer verden: sandt udsagn


Gæst

#64

2014-02-04 07:56

vi skal have valg inden helle og co går på sommerferie

Gæst

#65

2014-02-04 13:58

vi skal bare sørge for vi valg inden helle og co går på sommer ferie de skal ikke hygge sig for vores skatte penge i sommerferien

Gæst

#66 Re:

2014-02-05 01:44

#4: -  

 Ja,- helt klart, skal vi skrive under,- håber brev med underskrifter bliver sendt til den Sorte Borg og afleveret personligt, da det nok ellers bliver makuleret!


Gæst

#67 Re: Re: Ommer!

2014-02-05 02:27

#13: - Re: Ommer! 

 Dommedag ER meget nær,- tiden er ved at udrinde, men ingen ved det!

Mennesker opdeles i klasser,- sorteres alt efter lærdom, og gerninger.

Det kommer som en bombe,- og fortsætter til det er slut med denne Tidsalder: SLUT med politikere, embedsmænd, osv..-pengesystemer, ALLE offentlige systemer, industri, bygninger, samt ALT hvad der er baseret på Mørket falder sammen, eller forsvinder helt,- alle, der ikke vil følge Lyset, må tage konsekvensen deraf!

NU er det Planeten Jorden, der tager over,- ikke mennesket mere,- nogensinde,- de vil nu få deres første store opdragelse,- og når det begynder, er der intet, der kan stoppe det!

Lyse mennesker kan endelig få deres frihed tilbage,- som de i realiteten aldrig har haft før!

Jorden skal op på et højere plan- et stort Skift fra 3,Plan- til 5. . Plan.  Den har befundet sig på 3. Plan siden Syndfloden,- og har siden dengang heddet Universets Børnehave,- et sted, hvor man ikke kan lære, andet end komme galt afsted,- hvilket også er en form for lærdom/erfaring!

Nu bliver Jorden befriet for tyrranniet, fra Mørket, samt Mørke menneskers ødelæggelser og forurening, og misbrug af den,- Sandheden er den, at Planeten er meget tæt på at dø, - det må ikke ske, og derfor denne store, fantastiske Plan, fra Interplanetarisk side!

Når dagen oprinder, vil INTET mere blive som før,- nogensinde i al Evighed!

Jorden vil igen blive en del af hele Universet, som den i over 6.000 år har været ekskluderet fra,- p.gr. af at menneskene skulle lære om det vanskelige liv,- for at komme videre i deres Udvikling,- for at Lære, samt forstå,-  og at erfare alt i livet og dermed udvikling,- er det vigtigste!

Har man overgivet sig til Mørket,- lavet kontrakter, eller lign.- og ikke ønsker at ændre sig,- går man tilbage i udviklingen,- og må i bedste fald begynde helt forfra!

Men det er der også lærdom i,- nogle mennesker lærer ikke så hurtigt som andre,- men ALLE mennesker når op til det plan, hvor de har lært og erfaret ALT, - og ikke behøver at inkarnere her mere,- og efter bestået eksamen i Universets Centrum

er de blevet HELE mennesker,- d.v.s. de får en Interplanetarisk krop, der lever evigt,- bor på en evig planet,- og får i belønning et Interpl.  Lysfartøj, der er levende, og holder evigt.

Man kan nu færdes overalt i Universet, besøge venner og familie fra Lyset, samt deltage i forskellige opgaver sammen med Det Interplanetariske Broderskab.

Det er det RIGTIGE og VIRKELIGE LIV!

Dette er Interplanetarisk viden, og er 100 % Sandhed!

 


Gæst

#68

2014-02-05 10:12

DET BLIVER JO IKKE FØR DE ER TVUNGET TIL DET , ALLIGEVEL

Gæst

#69

2014-02-05 13:53

Danmark skal have denne Gangsterregering der bygger på løg af løgnere skiftet ud!

Seneste:

Helle Thorning Schmidts glædelige modtagelse af Landsforræderen som nyt Socialdemokratisk medlem er beviset på en regering bygget på gangstermetoder og løgn overfor befolkningen.

Gæst

#70

2014-02-05 13:59

Jeg synes ikke det er rimeligt med alle disse ministerskifter, der har været. Vi har en regering, som har vist sig ikke at kunne håndtere vort lands problemer. De er upålidelige og tænker kun på at "mele egen kage". Man hører ikke på, hvad den almene befolkning mener. Der trænger generelt til en fuldstændig udskiftning af politikerne og grundige reformer på Borgen. Man træder på "den lille mand", som er nemmest at få fat på.

Gæst

#71

2014-02-05 14:18

SKRID Helle

Gæst

#72 Re: Re: Re: Ommer!

2014-02-06 01:41

#67: - Re: Re: Ommer!

Med al respekt for at du måske skulle beskrive en virkelig trosretning eller livs filosofi.

Øh har du røget noget stærk tobak da du skrev det her, for så vil jeg altså bare sige at du godt må dele med os andre :)


Gæst

#73

2014-02-06 02:18

Ikke noget med nogen trosretning, (religion)- som du vel mener,- de er blot med til at ensrette, forføre mennesker, samt at få dem til at glemme at tænke selv,- det ser vi jo hele tiden i Dagens DK!!!
Desuden ryger jeg ikke overhovedet,- jo et par gange har jeg røget.... ned ad trappen!
Men det lyder jo som om du kunne tænke dig noget stærkt "tobak",- beklager, jeg kan ikke hjælpe dig!
Jeg kan kun oplyse folk,- om VIRKELIGHEDEN og SANDHEDEN,- disse to begreber er både ilde hørt blandt befolkningen generelt, vækker afsky, ubehag, og dumme,hånlige og uintelligente udtalelser,- men det er kun forventeligt,- da langt størstedelen af Jordens befolkning befinder sig på Børnehavestadiet,- det kan jo kun blive bedre,- men det vil tage lang tid!!
Det er jo også nemmere at leve i en Illusions-/Løgneverden, hvor man ikke gider tage ansvar for noget,- være politisk korrekt, som det sig hør og bør,- ikke tænke over Livet,- lade sig forsørge af staten,- tro på politikerne, eksperterne og systemet,- jo DET er vejen til Undergang!
Et godt råd: Prøv at tænke,- og vågne op,-det gør det lettere,- for virkeligheden indhenter dig uanset!
Hest

#74 Amen hva' fan' ...

2014-02-07 09:28

Stop nu for fan' ... I VED jo dette skriv-under-ting ikke fører til en hylende hattefis.

Brug jeres tid fornuftigt - dette er spild af tid.

Gæst

#75 Re: Amen hva' fan' ...

2014-02-07 10:29

#74: Hest - Amen hva' fan' ...

Det kan da godt være det her som du kalder "skriv under fis" ikke fører til noget; men hvad er alternativet? At vende den anden kind til? At finde sig i hvad som helst og ikke engang kommentere dette? Her står vi med en underskriftsindsamling, hvor vi samlet udtrykker samme det vi er enige om. Grundlaget for underskrifts-indsamlingen, hvor man kan se at den regering der sidder nu sidder der på den største valgløgn nogensinde. Den burde i sig selv have skabt revolution i Danmark. Her er jo ikke bare tale om en smule valgflæsk; men direkte løgn overfor vælgerne. Skal vi finde os i sådan noget svineri? Der er jo ikke bare tale om snyd overfor vælgerne; men endnu værre er, at man på denne måde er i gang med at yde alvorligt skade på vort demokrati?
Facebook