sig nej til julehjælp til muslimer ( der ikke holder jul)

Quoted post

Stoltdansker

#203 Re:

2013-12-14 15:34

#146: -

Jeg væmmes ved din uvidenhed!

Svar


Gæst

#204 Re: Re:

2013-12-15 01:44:46

#203: Stoltdansker - Re:

Det er ikke smart at fremvise en arrogance af den art, du her gør, når du ikke har argumenter. Du efterlyser viden... Det er da klart eftersom du åbenbart ikke selv har nogen viden at byde ind med?
"Stoltdansker"? Er det forbeholdt ignorante indskrænkede selvfede idioter at være stolte af at være danske? Jeg er, på visse punkter, også stolt over at være dansk. Men du, og din slags bidrager ikke til det! (Og jeg har svært ved at fornemme, hvad du har, at være stolt af...(?))
Det eneste, jeg kan være stolt af i den forbindelse er, at jeg kan være stolt af Danmark på trods af dig og din ureflekterede middelmådighed. Du skulle skamme dig! Du er ikke dansk i din tænkemåde... Rigtige danskere gør ikke en dyd ud af at fremstille sig selv som idioter!
Du ødelægger MIT Danmark med dit indskrænkede had... og dine ynkelige, uvidende og mangelfulde udtalelser om det, der egentligt truer dig.
Ja, du skulle skamme dig.. men måske kunne du klare dig med at lade være med at offentliggøre dine ytringer. Jeg garanterer, at vi er mange, der vil være glade!