NEJ til ny lufthavn i Østjylland

Quoted post


Gæst

#4 Re: Re:

2013-11-07 10:51

#2: Green Airport Ambassador Lasse Thomassen - Re:

Så vil det være mest logist at finde godt sted vest for Silkeborg, på hedesletten, hvor der allerede er fladt og relativ dårlig landbrugsjord. Så bliver 1 times oplandet også betydeligt større, idet en lufthavnen der vil nå stort set hele regionen!

 

Svar

Green Airport Ambassador Lasse Thomassen

#5 Re: Re: Re:

2013-11-07 13:17:20

#4: - Re: Re:

Vi kæmper for at få tingene undersøgt, så man kan finde den løsning der alt i alt gavner østjyderne bedst muligt.
Vi har heldigvis en stor tiltro til, at Østjyderne ikke lader sig styre af frygt og skræmmekampagner, men at de vil stå sammen og kræve handling, så vi i sidste ende ikke ender med at vi står uden noget som helst. Østjyderne bør stå sammen om at finde en løsning, så lufthavnsbetjeningen forbedres og som ikke styres af frygt inden noget fagligt over hovedet er besluttet eller undersøgt.

Ingen bør male fanden på væggen omkring løsningerne uden et ordentligt fagligt belæg. Det er netop der for vi kæmper for at få iværksat undersøgelser foretaget af uvildige eksperter, så der er et ordentligt fagligt belæg at diskuttere omkring. Altså inden fanden bliver malet på væggen og noget er/bliver besluttet.

Vi er nødt til at forholde os til fakta, demokrati og det der er bedst for os østjyder, hvad enten vi er for eller i mod, men lad os stå sammen og få tingene undersøgt.

Synes du ikke det er værd at få råbt politikerne op, så vi kan undersøge mulighederne?
I så fald, så hjælp med at få igangsat en undersøgelse af tingene.
http://lufthavntilaarhus.dk/

Green Airport Ambassador og Talsmand for gruppen Lufthavn Til Aarhus
Lasse Thomassen