NEJ tak til den nye offentlighedslov

Quoted post


Gæst

#1756 Re: Re: Naivt Asta

2013-05-16 15:25

#1753: - Re: Naivt Asta

Jeg synes, du er ret hård ved Asta. Jeg tror bestemt ikke, der er nogen, som stemt på regeringen, der har haft den ringeste anelse om, hvad de havde i sinde at gennemføre af asociale love, både hvad angår angrebet på velfærden og angrebet på arbejdstagerrettighederne på det offentlige område, og nu et angreb på selve demokratiet.

Der er rigtig mange, der har fået kæmpe chok. Det er jo direkte imod, hvad socialdemokratiet og sf altid har stået for, det der har foregået de sidste godt halvandet år. Selv de radikale plejede at være mere menneskelige. Men nu er politikken jo helt sort. Det er da en sorg for de mennesker, der har været medlem af et parti i årevis måske årtier, at blive fuldstændig forrådt, af dem man har bakket op, arbejdet for, betalt kontingent for og stemt på. Kun fordi man ønskede et mere retfærdigt samfund, hvor alle høj som lav kunne have rimeligt liv. Et samfund, hvor ingen skulle mangle helt basale fornødenheder. Alt hvad socialdemokratiet har stået for siden 1800tallet sammen med fagbevægelsen har denne regering modarbejdet.

Kun de ganske ganske få i toppen af partierne har vidst, hvad der ville komme. Og alle os, som var lykkelige over regeringsskiftet, vi er blevet snydt så det driver.

Og vi glemmer det ikke!

Mvh Dorthe

Svar


Gæst

#1783 Re: Re: Re: Naivt Asta

2013-05-19 14:23:46