Stop flytning af Fjordskolen i Aabenraa


Gæst

/ #58 Tonen har fået en anden klang i Fjordskole-sagen

2017-11-27 13:09

Læserbrev: Jeg er oprigtigt ked af at høre, at vi forældre skal lade være med at brokke os og se at komme videre. Det er tonen fra folk, der ikke står med vores udfordringer dagligt.

Bare fordi vi kæmper for vores børns tarv, betyder det ikke, at vi skal nedgøres på vores holdninger. De ændrer sig ikke.

Vi mener, at vi har al mulig god grund til fortsat at kæmpe. Vi har simpelthen ikke råd til at lade være - for børnenes skyld.

Vi klapper ikke bare hælene sammen og siger javel.

Beslutningen kan stadig trækkes tilbage eller sættes i bero med omtanke, indtil den uvildige undersøgelse er lavet.

Fakta er, at projektet startede på 25 mio. Snart er beløbet 72. mio. - hvis altså de 12 mio., som licitationen blev overskredet med, bliver godkendt. Et beløb, der langtfra rækker.

Man skal huske på, at der i projektet endnu ikke er medregnet tag og vinduer - udendørsarealer skal stadig tilpasses alle børn med handicap + alle andre mangler, der mig bekendt først bliver undersøgt, når projektet går i gang. Slutresultatet kan nemt blive langt over 100 mio. kr., som borgerne i Aabenraa Kommune skal betale. Et projekt, som oveni købet er et projekt, ingen bliver glade for, fordi der ikke er blevet lyttet til de menneskelige konsekvenser fra handicaporganisationer, forældre og personale.

Det vil blive billigere - økonomisk, menneskeligt og fagligt - hvis projektet bliver realiseret i Aabenraa by.