Begræns Bestrålingen af Befolkningen

Afviger

/ #88 Er Facebook "død"?

2016-10-01 21:15

Har fået en mail videresendt fra EHS-foreningen til denne underskriftsindsamling.

Det undrer stærkt, at der d.d. kun er godt 1.700 underskrifter på cirka 4 måneder. Derfor spørgsmålet, om Facebook er "død",
siden der ikke er +100.000 underskrifter?  

Måske skal vi spørge os selv, om det at underskrive svarer til at "dele" et indlæg på Facebook eller anden vis - de færreste mennesker engagerer sig helhjertet i dag, da de dybest set er fragmenteret på nærmest alle områder i deres liv. Alt er totalt transparent i samfundet i dag, og hvad vi har advaret imod siden 2003 er nu en realitet.

Måske skal vi hver især hellere taget et dedikeret og personligt ansvar og handle individuelt, fordi ellers vil der ikke ske noget. Om vi ikke hver især taler med vore naboer på alle sider og helhjertet formidle alvoren, da vil det fortsætte i rekordfart ned af - det har vi kunnet observere siden 2003. Selvom mennesker har fået meget serveret på et sølvfad, er de færreste endnu kommet til forståelse og dermed handling.

Den 4. oktober 2005 - altså for 11 år siden modtog samtlige 179 Folketingsmedlemmer i personlig konvolut afleveret i Folketingets postafdeling BOGEN "Formodet mistanke om Sandheden", hvor kapitel 10 hedder "Det trådløse helvede", hvilket i dag er en realitet. De færreste har turdet læse denne bog, da de fleste har berøringsangst med Sandheden i Danmark.

Kapitel 6 og 9 i ovenstående bog er forfattet af Mads Wedel-Ibsen og anonymt for at beskytte hans peron og familie.

I 2004 modtog de 11 mest ansvarlige i regeringen, m.fl. bogen "The Invisinle Disease" - i 2006 modtog samtlige Folketingsmedlemmer bogen "Hvorfor stress og udbrændthed stiger - fra viden til visdom", hvor kapitlet "De nye stress typer" handler om det trådløse samfund.

Der har været en direkte ondskab aktiveret for at lukke munden på undertegnede - selv i de inderste kredse af strålings- og oplysningsmiljøet i Danmark, fordi Sandheden er ilde hørt. Alt for mange agerer efter  politisk korrekthed og konsensus - der er megen lidt individuel og sammenhængende tænkning.

En dansker har skrevet en fantastisk bog om den danske mentalitet - den findes via http://www.manipulism.com 

Held og lykke med at vække politikere og andre på din vej - tag personligt og individuelt ansvar - omsæt ord til handling!