Sarasfitnesshelte

Heidi Hvid Hansen
Gæst

/ #13

2016-04-29 15:56

Jeg har været medlem i Fitnes World i under et år, efter at været kommet hjem fra udlandet. Jeg har derfor shoppet rundt på hold for at finde ud af hvilke hold og instruktører der passede til mig. Det vardenne shopping mellem forskellige hold og instruktører og centre i KBH, som gjorde at jeg ved et tilfælde kom på Saras hold. Hendes hold er normalt booket langt ud i fremtiden, da hendes hold er enormt populære, og det er endda på trods af at hun på Bryggen underviser i en meget stor sal med plads til rigtig mange deltagere. Hun har som andre også skriver en energi og evne til at motivere, ligesom hun forstår at få folk til at yde deres bedste under træning. Det gør hendes hold til de mest effektive, jeg har prøvet.

Jeg har også sideløbende med at gå på hendes hold prøvet andre hold og har endnu ikke fundet andre instruktører som er lige så dygtige og motiverende, eller et hold som har været lige så effektive som hendes hold (puls & styrke og stram-op som er de to hold jeg har gået på).

Jeg vil gerne opfordre FW til at genoverveje en dispensation til Sara hun fortsat kan undervise i FW, da hun er en super dygtig, kompetent og engageret træner, som gør rigtig meget for sine holddeltagere. Det betyder også, at hun en stor fast skare som kommer for at træne på netop hendes hold.

Jeg har aldrig oplevet, at hun har promoveret hendes andet arbejde på holdene, men derimod at hun har en meget professionel og loyal tilgang til sit arbejde i FW. Derfor vil det virkelig blive værdsat, hvis FW på baggrund af de henvendelser I allerede har modtaget, samt denne underskriftsindsamling vil genoverveje hendes ansættelse i FW.

Vi er mange som vil sætte stor pris på, at Sara kan fortsætte i FW.