Sarasfitnesshelte

Hej allesammen!

Som de fleste af jer nok efterhånden har hørt, så stopper vores allesammens elskede Sara som underviser i Fitness World pr. 31/5 2016. Det gør hun, da Fitness World har ændret deres kontrakter, således at man som ansat i Fitness World ikke længere må arbejde med sundhedsfremme og vægttab ved siden af sin stilling i koncernen. Da Sara er selvstændig ved siden af Fitness World og b.la. arbejder som personlig træner og kostvejleder, har hun ikke andet valg end at stoppe.

Vi ved alle, hvor fantastisk en træner og person Sara er, og hvor stor en forskel hun gør i mange menneskers liv både hos Fitness World og udenfor. Vi er derfor rigtig mange, der er både sure, skuffede og kede af, at hun ikke kan få lov at fortsætte.

Dog har enkelte andre undervisere i Fitness World fået dispensation til fortsat at kunne undervise i centrene, hvilket vi også ønsker, at Sara skal få. Alt andet er et kæmpe tab for Fitness World, da mange af Saras holddeltagere udelukkende har valgt Fitness World pga. hende.

Hvis du er enig i, at Fitness World har taget den forkerte beslutning og ønsker at beholde Sara som træner, bedes du skrive under på denne underskriftsindsamling. Forhåbentlig kan vi få ledelsen hos Fitness World til at ændre mening, hvis de får et indblik i, hvor mange, der støtter og følger Sara. 

Ønsker du at rette personlig henvendelse til Fitness Worlds ledelse, kan det gøres på www.fitnessworld.com/dk/contact under medlemsservice.

 

På forhånd tak!