Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!


Gæst

/ #145 Re: Landsforæderi

2015-12-16 17:35

#1: Holger Danske - Landsforæderi 

Kære ven, du kender tydeligvis ikke situationen i Syrien.

Hvis du virkelig mener at "de virkelige flygtninge" ikke har råd til at komme her, må du mene at man skal være fattig for at være flygtning - men hvis man flygter fra fattigdom er man vel det der hedder bekvemmelighesflygning med dine ord?

I denne her krise er det netop de rige der har råd til at at tage turen over middelhavet, hvor de risikerer deres egne og deres børns liv. Med den her lov opfordrer regeringen dem til at lade penge og værdigenstande ligge derhjemme - hvorfor tage dem med på en tur hvor hvert gram skal overvejes, hvis de alligevel bliver konfiskeret ved grænsen? OM du kan lide flygtnigne eller ej, så må du da kunne indse, at det er sindssygt at lve en lovgivning der opfrodrer folk til at lade pengene bliver derhjemme, eller forære dem væk til en ven der ikke skal over den danske grænse. Med mindre du har det fint med, at at de SKAL starte på det laveste minimum. Så skal du bare ikke klage over, at de nasser. Det vil i givet fald være vores egen skyld.

Parallelen til anden verdenskrig synes jeg er helt hen i vejret. Der hjalp vi folk med at flygte fra nazisterne, og bagefter græmmedes vi over nazisternes frarøvelse af menneskers ejendom. Nu er der så os der er nazisterne.

Dét er skammeligt og udansk så det forslår.