Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!.


Gæst

#126

2015-12-14 10:18

Fordi det er utilstedeligt og minder om noget, der foregik under 2. verdenskrig.

Gæst

#127

2015-12-14 12:11

Jeg skriver under fordi jeg synes det er et voldsomt brud på almindelig anstændighed og menneskerettigheder.

Gæst

#128

2015-12-14 12:17

Fordi det er dybt uanstændigt med den form for Nottingham politik. De skal ikke stjæle fra i forvejen trængte folk

Gæst

#129 Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 15:16

#82: S. Albertsson - Re: Re: Re:  

 LOL det er da en sygt god tråd det her. Tak for nogle gode grin S. Albertsson ;)

Patrick Patrioten Sandberg

#130 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 16:45

#124: S. Albertsson - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hvad fanden snakker du om? Mit navn er Patrick Sandberg og jeg rapper. Mit rapnavn er Patrioten. Google det.

S. Albertsson

#131 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 16:56

#130: Patrick Patrioten Sandberg - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hej Patrick,

Hvilken del refererer du til, når du spørger ind til hvad jeg snakker om? Jeg vil med glæde afklare. :-)

Det er fedt, at du bruger dine kræfter på noget kreativt Patrick! Det kan skabe meget mening i éns liv. I øvrigt rapper jeg også engang imellem, så hvis du gerne vil have en gæsterapper på en indspilning, så skal du bare sig til.

Og siden du deltager så livligt i debatten, så husk endelig at skrive under!

Ha' en dejlig aften.

 


Gæst

#132

2015-12-14 17:01

Når man flygter har man mistet næsten alt. Det er en forbrydelse at berøve flygtninge de få værdigenstande, de har haft mulighed for at tage med på deres flugt. Det her er symbolpolitik af værste skuffe.
Kit Mosegård Bruun
Gæst

#133

2015-12-14 21:02

Der findes stadigvæk lister over, hvad nazisterne har taget fra jøderne m.fl. Dengang var socialdemokraterne jo som bekendt også på den forkerte side, hvad visse ting angår - udleveringen af mange flere Socialister til nazisterne, end de havde bedt om til koncentrationslejrene, da de ikke havde været med til at forberede modstandsbevægelsen - en del af dem var direkte imod. Men de omtalte lister over beslaglagte genstande stammede fra Tyskland - ofte i forbindelse med deportation til koncentrationslejre og lignende.


Gæst

#134 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 23:28

#131: S. Albertsson - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hahaha! Hvorfor spilder du din tid på en troll? For satan..

S. Albertsson
Underskriftindsamleren

#135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-15 08:59

#134: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hej gæst!

Tja :-) Jeg har altid fået fortalt, at bag enhver trold findes der et menneske, hvis det da ikke er forstenet :-)

Omvendt, hvis man går med på præmissen for dit spørgsmål om spild af tid, kunne man spørge hvorfor du spilder din tid på at spørge hvorfor jeg spilder min tid på en troll ;-)

God dag!


Gæst

#136

2015-12-15 13:17

Jeg underskrev denne underskriftsindsamling da jeg simpelthen nægter at støtte et politisk forslag, der i den grad nedgør mennesker i nød. At fratage folk der flygter fra grusomheder og ulykke deres få ejendele er intet mindre end skammeligt.


Gæst

#137

2015-12-15 16:09

Jamen det er under lavmålet.

Gæst

#138 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-15 16:36

#135: S. Albertsson - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nu har jeg ikke brugt mange sekunder på det her, så...

Pas på med de her trolls. De kan blive ved og ved med at svare, bare for at irritere dig. Og I sidste ende kommer du til at se lidt dum ud, just sayin'. ;)

S. Albertsson

#139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-15 18:58

#138: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Hej igen gæst,

Nej, det har du selvfølgelig ikke. Jeg føler nu heller ikke, at jeg har brugt særligt mange sekunder på det :-) Det er faktisk en kærkommen overspringshandling her i eksamenstiden.

Jeg skal nok passe på. Og ja, tænk hvis jeg kom til at se dum ud :-) Men når du nu vælger at påpege det, vil jeg da gerne forklare mig. Jeg tror at der er en del af mine venner, der mener, at det ikke kommer til at ændre noget med sådan en underskriftsindsamling. Det kan også være, at det er helt rigtigt. Men når jeg alligevel gør det, så er det fordi, at jeg mener at man må foretage nogle valg hvad angår éns agens i samfundet, som harmonerer med éns eget moralske syn på verden. Det drejer sig om samme agens, når jeg vælger at henvende mig på den måde jeg gør overfor disse trolls. Det kan være, at det ikke nytter noget, men jeg vælger altså at imødekomme dem med åbne arme. Både fordi de også skal mærke at den slags monologiske verbale overfald absolut ingen effekt har, men også fordi, at jeg personligt vælger ikke at lukke af, blive spydig eller gengælde noget had.

Når alt det så er sagt, så er jeg ikke nødvendigvis overbevist om, at vi har med konventionelle trolls at gøre - altså nogen, som blot gør det for deres egen morskabs skyld. Og hvis det skulle forholde sig således, så må de hjertens gerne se, at jeg også hygger mig med det. Min vurdering er, at de holdninger som både Holger Danske og (hvad der lader til at være en identitetstyv) Patrick Sandberg er eksponenter for, umiddelbart er ytret oprigtigt, og at det altså derfor ikke blot handler om at provokere og chikanere. Egentlig mener jeg, at det er forholdvist tydeligt, at de er indehavere af de føleleser, som de giver udtryk for. Man fornemmer faktisk et had af en slags. Jeg er så af den overbevisning, at had er noget, der bygger på en frygt, og ofte en irrationel en af slagsen. Siden Anders Fogh og støttepartiet Dansk Folkeparti og deres 44 stramninger fra 2001-2009 på udlændingelovgivningen har både politikere og medier været relativt dygtige til at fodre denne frygt i deres fremstilling af både herboende muslimer og tilkommende flygtninge. Jeg tror på at man kun kan nedbryde denne frygt gennem dialog, anerkendelse og solidaritet - også hvad angår islamofoben, for som sagt, så er der jo et følende menneske bag, med hvilket man har ting tilfælles. Dér mener jeg at dialogen skal udspringe - fra det fælles.

I dine øjne kan det hele virke lidt blåøjet og naivt, og det er du i din fulde ret til at mene. Men så arbejder vi jo ud fra forskellige udgangspunkter, og det er selvfølgelig helt fair. Men jeg forbeholder mig retten til at vedligholde min nuværende praksis, om jeg så kommer til at se lidt dum ud :-)

Det skal for en god ordens skyld siges, at ovenstående bestemt ikke er noget, der skal tolkes som konfrontativt forsvar eller et surt opstød. Jeg tænkte simpelthen, at jeg ville forklare mig. Og det tog egentlig ikke så mange sekunder :-)

Alt godt til dig


Gæst

#140

2015-12-15 21:29

Det er simpelthen ikke iorden at behandle sine medmennesker så lavt, at man overhovedet kan komme i tanke om, at tage nogens ejendele, det som de har kært, hvad bilder I jer ind .....

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2015-12-15 23:16



Gæst

#142

2015-12-16 06:58

Fordi loven er noget af det mest tåbelige jeg længe har set, og det de har med, er formentlig den sidste rest af minder fra deres liv

Gæst

#143

2015-12-16 08:27

Det er uanstændigt
Totalt KZ lejr

Gæst

#144 Re:

2015-12-16 11:23

#142: -  

 Det er da ikke deres hjerne man fjerner.


Gæst

#145 Re: Landsforæderi

2015-12-16 17:35

#1: Holger Danske - Landsforæderi 

Kære ven, du kender tydeligvis ikke situationen i Syrien.

Hvis du virkelig mener at "de virkelige flygtninge" ikke har råd til at komme her, må du mene at man skal være fattig for at være flygtning - men hvis man flygter fra fattigdom er man vel det der hedder bekvemmelighesflygning med dine ord?

I denne her krise er det netop de rige der har råd til at at tage turen over middelhavet, hvor de risikerer deres egne og deres børns liv. Med den her lov opfordrer regeringen dem til at lade penge og værdigenstande ligge derhjemme - hvorfor tage dem med på en tur hvor hvert gram skal overvejes, hvis de alligevel bliver konfiskeret ved grænsen? OM du kan lide flygtnigne eller ej, så må du da kunne indse, at det er sindssygt at lve en lovgivning der opfrodrer folk til at lade pengene bliver derhjemme, eller forære dem væk til en ven der ikke skal over den danske grænse. Med mindre du har det fint med, at at de SKAL starte på det laveste minimum. Så skal du bare ikke klage over, at de nasser. Det vil i givet fald være vores egen skyld.

Parallelen til anden verdenskrig synes jeg er helt hen i vejret. Der hjalp vi folk med at flygte fra nazisterne, og bagefter græmmedes vi over nazisternes frarøvelse af menneskers ejendom. Nu er der så os der er nazisterne.

Dét er skammeligt og udansk så det forslår.


Gæst

#146 Re: Re:

2015-12-16 17:42

#5: Hanne Fischer Århus - Re:  

Kære Hanne Fischer

Lad os antage at disse flytgninge "har ufattelige rigdomme, i guld, i smykker af guld, ejendomme". Er det så ikke ufatteligt dumt at lave en lov, ifølge hvilken disse ting bliver taget fra dem?

Det er da logik for alle danskere, særlig dem med hjerne, at når man pakker sin sparsomme bagage som flygtning, så lader man ting blive hjemme, som man ikke får brug for. Ergo lader de disse "ufattelige rigdomme" blive liggende derhjemme.

Det er bare synd, at over halvdelen af vores folketingsmedlemmer ikke er danskere med hjerne. Eller hjerte.

 


Gæst

#147

2015-12-16 19:19

Skriv under. Anstændigheden må tilbage i dansk politik!
kim Nilsen

#148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-16 22:19

#16: Holger Danske - Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi 

 Må da sige med det syn du i har i den gruppe som også hedder holger danske. Er jeg nok mere bange for jer.

I kan jo kun svine ander tænkene folk til og det der med landsforæder klar i da hel fint selv. Jo jeg tør godt skrive med mit navn og ikke med så lattelig et navn af en gips figur.Ja og nu kan du i svine mig lige så meget til som i lyster. Men bare rolig  er så dansk som man kan blive .

PS: håber jeres arme bliver for korte og jeres røv må klø Heil Holger


Gæst

#149

2015-12-16 22:36

Det er simpelthen uhørt svinsk at berøve folk for ting de har reddet med sig fra et krigshærget hjem
kim Nilsen

#150 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 22:43

#101: Patrick Patrioten Sandberg - Re: Re: Re: Re:  

 Ja ja så kan man da ikke komme længer ind når man har sit hovede oppe i sin rø..... Og er nød til og udgive sig selv som en man ikke er . DEt er godt nok lavet og falde men hvad kan man forvente af Alle de små nazi folk