Boykot Shen Mao's racistiske foretagende!

Gæsto#1

/ #9

2015-07-17 00:08

Jeg har været stamkunde på Shen Mao engang, omkring 2011/12. I en periode på ca. halvandet år nåede jeg at få en solid vennekreds pga dette sted, det var dejligt at der var så god musik, og gode DJs som ingen andre steder i Jylland. Som mange andre Sorte mænd oplevede jeg lige pludsligt at der ved døren var begrænset adgang af udlændinge. I mit tilfælde var det nogen meget små konflikter med døremændene: de beskyldte mig for at have startet slåskampe, og at jeg var alt for ubehageligt overfor især de kvindelig kunder derinde.

Efter adskillige kantaner og klager fra min side) til bestyrelsen af det firma som yder dørmændene til Shen Mao, fandt jeg frem til at jeg kæmpede forgæves. Hverken bestyrelsen eller personalet tog mig seriøst. Jeg blev alligevel af en eller anden grund stemplet som ballademager og blev nægtet adgang. Det gik også op for mig at jeg aldrig har været behandlet på lige vilkår som alle andre. Det skal også lige nævnes at det er siden de skiftede til at have dørmænd som Walid og Sam.

Når jeg nu har reflekteret en del  over det, og kan konkludere at det er ren faktisk pga de to sidst nævnte personer der står bag al den ballade der nu opleves ved indgangen til Shen Mao.

Jeg vil gerne sige tak for denne gang Shen Mao, jeg har faktisk fyret den af derinde en del. Jeg skriver under for bl. a for at der ikke længere må diskrimineres mellem kunderne og at der skal være ligestilling om adgang. Sidst men ikke mindst håber jeg på at stedet kommer til sig selv igen så en anden/andre kan få chancen for at få nogenlunde de samme oplevelser som jeg fik dengang stedet var på toppen. :) Peace & 1 LOVE. Quit the hate. #YOLO, dont spend your life hating.