BORNHOLM SIGER NEJ TIL TRAFIKFORLIGET 2014 /Bornholm sagt - Nein - zum Verkehrsvertrag 2014

Hanne Nimskov
Underskriftindsamleren

/ #8 Re:

2015-05-20 15:22

#6: Ingrid -  

 Kære Ingrid, 

Mange tak for din venlige mail - ja, det var os græsrødder, som det lykkedes for, at få slået hul i muren - til det ellers lukkede Christiansborg! 

Det er synd du ikke tror på Rute 700 - tænk bare på Bornholmerbussen - den var der jo heller ikke mange med i starten...

Jeg har hørt rigtig mange gode tilbagemeldinger fra de folk der har været med Rute 700 - især pga de venlige chauffører :0) - men også fordi man sidder godt i bussen og der er jo toilet - det er der ikke Bornholmer-bussen.  Jeg har selv kørt med Rute 700 - og det var en meget behagelig oplevelse. Vedr. toget, så er det jo rent faktisk Bornholmerbussen direktør, der i årevis har arbejdet imod ICBornholm - da han synes den skal nedlægges, fordi han synes den er konkurrence til hans eget busselskab. Så kan det jo undre, at denne direktør, IKKE har sørget for, at alle kan komme med hans bus - det kan handicappede i kørestole jo ikke - ej heller de mange cykelturister til Bornholm! Den nye Rute 700 tager gerne cykler med - og barnevogne samt kørestole -lige nu venter vi på den nye bus fra Rute 700 - der er specialbygget til Bornholm - med lift til kørestole! Så jeg håber du vil give Rute en fair chance - det synes jeg den fortjener :0) Der er faktisk plads til begge busruter - da Rute 700 især kører til sygehusene i København, som vi Bornholmere især har brug for at komme til, når vi skal undersøges :0)

... Jeg håber virkelig at vores transportminister besinder sig vedr ICBornholm - men han er meget urokkelig, foreløbig - vi har virkelig prøvet! Prøv selv at skrive til ham - nu det er valgtider :0)

venlige hilsner fra Hanne Nimskov