Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.

Peter

/ #202 Re: Re: Re: Re: For sølle grundlag

2015-04-30 12:45

#100: anette - Re: Re: Re: For sølle grundlag 

 Anette det har i høj grad noget med fakta at gøre om man kan sige nej til sine børn, eller i det her tilfælde gøre dem klar over at de ikke skal forvente at få alle kortene.

Der har være utallige eksempler på samlekort hvor det ikke er sikker man får alle kortene til sin samlebog, det være sig pokemon, fodboldkort i forbindelse med VM og alverdens andre tidspunkter. Har forældre og børn lidt fantasi så går de på byttemarkedet i et forsøg på at få de resterende kort og mislykkes det så er det noget man må acceptere. Sådan har det været i alle den slags "konkurrencer" og sådan er det også i denne her. Og det er jo ikke fordi det er holdt hemmeligt at der er et antal de kalder specialkort.

Hvis man skal slippe for den slags problemer i forhold til sine børn vil jeg foreslå at man i stedet køber et sæt spillekort til dem, der er man næsten 100% sikker på at få alle 52 forskellige kort første gang, og som regel også 2 jokere. Og skulle man være så uheldig at det ikke er tilfældet kan kortene byttes der hvor man har købt dem. Så slipper man for at konfrontere børnene med at der ikke er garanti for succes hver gang.

 

I stedet skulle forældrene til de kære børn, vise sig som ansvarlige forældre og fortælle deres børn at man ikke kan vinde hver gang, og at det slet ikke er sikkert at man samler alle kortene, i stedet for at begynde at pege på andre og sige det er deres skyld, som tilfældet er her.

Jeg er også blevet lovet at sandsynligheden for at jeg vinder i lotto er ca. 1:8.000.000, skal jeg også sende en klage til forbrugerombudsmanden hvis jeg ikke har vundet den store gevinst efter 9.000.000 rækker?

Lige præcis det tåler sammenligning og er fakta, og går fint ind under den sætning om at man bare kan lade være med at spille......