NEJ TAK til moms på mit danske magasin


Gæst

/ #41 Hullet med moms skal da stoppes

2014-08-01 07:33

Sagens kerne er, at en række forlag har udnyttet en bagatelgrænse for import af varer til EU, så de ikke skulle betale moms. Det er sket ved at oprette firmaer udenfor EU, flytte tryk og forsendelse til et ikke EU-land og på den måde udnytte en regel, som et aldrig nogensinde var meningen skulle kunne udnyttes af magasiner.

Denne omgåelse vil politikerne nu stoppe. Det er da 100 % i orden. Det giver ekstra indtægter til os alle, det flytter arbejdspladser hjem til Danmark igen og det betyder, at firmaerne skal betale skat i Danmark i stedet for i udlandet.

Selvfølgelig kan det lade sig gøre at udgive magasiner i Danmark på dansk. Det gøres allerede uden at snyde med momsen. De fleste danske blade udgives med moms, - det gælder de fleste af bladene fra Aller og Egmont, - og også mange af magasinerne fra Bonnier. Se lige på overskuddet fra disse forlag, - det er kæmpestort og det viser da, at det sagtens kan lade sig gøre at udgive magasiner på dansk i Danmark efter danske regler og uden at snyde med momsen.