Udskriv Folketingsvalg nu!


Gæst

/ #62

2014-02-03 22:17

Vi er MANGE der er dødtrætte af LEVEBRØDSPOLITIKERE!!! Som skoler og institutioner har eksamen og karakterer, så bør vores politikkere (det værende sig ALLE på Borgen) også bedømmes med jævne mellemrum. Ikke mindst de private arbejdspladser har i finans-krise-tider skrappe "Performance-krav" til ansatte - ellers bliver man simpelthen FYRET! DÉN hverdag BURDE vores politikere også leve i!
Sidst men ikke mindst - vores Retsvæsen er faktisk sådan skruet sammen at hvis man gør noget ulovligt, så skal man straffes. Det BURDE være sådan, at hvis man som Folkevalgt på Borgen gør noget man ikke må (altså "ulovligt") - misbruger sit embede eller på anden vis ikke lever op til sit hverv som f.eks. minister, på en sådan vis at man ligefrem må træde tilbage som minister - så BURDE man (kunne risikere at) blive STRAFFET!!! ...og ikke bare trække sig tilbage i ro og mag og nyde sin "pension" med ministerpension til både sig selv OG SINE BØRN!!!

- AFSKAF LEVEBRØDSPOLITIKERE!!!
- AFSKAF MINISTERPENSION TIL BØRN!!!
- INDFØR KRAV OM RELEVANT UDDANNELSE/ERFARING FOR MINISTERPOST, så katastrofer som Thor Möger Pedersen (der aldrig har haft arbejde før), kan undgås - både med ham som en minister uden rette evner/kvalifikationer, men også for at undgå at skulle betale ministerpension til ham og hans (kommende) børn!!!
- INDFØR BEDØMMELSE AF POLITIKERE og mulighed for at straffe politikere som misbruger deres embede/magt, som er så alvorligt at de ender med at gå af (læs: dvs. "kurrupt")!!! Jeg mener, hvis de ligefrem selv går af, så må de jo selv mene at det de har gjort er RET SLEMT - og det faktum at de selv går af er jo en indrømmelse af at de har gjort noget forkert/ulovligt/korrupt!!!