BUDOLFI PLADS I AALBORG - NOK ER NOK!


Gæst

/ #74 Til Byrødderne om Budolfi Plads

2013-07-31 10:22


Til Byrådet.
Nu er det os der dikterer,I er valgt af borgerne,og som det fremgår af alle de skrevne artikler forlanger vi, at få vores Budolfi Plads tilbage.I har flyttet al handel ud af byen til City Syd,og derfor kan I ikke ved at bygge en stor mastodont på Aalborg`s vigtigste og historiske plads ændre på det.Vi vil have vores plads tilbage,så livet her omkring atter vil blomstre og alle de detail forretninger der findes i den indre by vil få en renæssance,fordi det atter vil være rart at tage bussen herind.
Til Magasin som gerne igen vil prøve lykken i Aalborg er der kun at sige ,køb jer ind i Friis i kender området fra tidligere,det vil også hjælpe byrådet da det så måske kan forhindre at der bliver blændede vinduer og tomme forretninger,eller find jer en ny by,det vil gavne det eksisterende forretningsliv.
Apropos Friis kære byråd,har I glemt hvordan Aalborg så ud ,da det blev bygget? Aalborg lignede en by under belejring,med en hel bydel spærret af i flere år.Hvordan tror i det vil blive? Der er problemer nok med at tømme midtbyen for det skrammel,der er der nu.Hele bydelen vil blive et kaos,bybussernes ruter skal lægges om,måske med indskrænkninger,den øvrige trafik skal køre slalom mellem store buldosere og andre store lastbiler,for ikke at nævne de mange forretninger ,som skal lægge ryg til indtjenings nedgang i mange år og måske dreje nøglen om.
Vil I gerne ind i historiebøgerne over Aalborg`s udvikling,så tænk anderledes,og prøv at vise Magasin den gamle rutebilstation,som har muligheder for til og fra kørsel.Der er også den løsning,at gøre det attraktivt at bygge på Nørresundby siden,det vil også hjælpe trafikken over fjorden,fordi vi har store forretninger nok i selve Aalborg.

Med venlig hilsen