BUDOLFI PLADS I AALBORG - NOK ER NOK!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen BUDOLFI PLADS I AALBORG - NOK ER NOK!.


Gæst

#51

2013-07-06 19:53

Hvorfor ødelægge en smuk plads én gang mere

Gæst

#52

2013-07-10 09:27

Jeg håber det lykkes at stoppe det ,og vi kan få en grøn plads så vores smukke dom kirke ,plus de andre huse kan få luft.
Tænk på vores børnebørn de vil med stolthed sige det var vores bedste forældre med til at sørge for,at vi kan gå omkring i bymidten ,og se på noget så kønt.
Erik Bertelsen

Gæst

#53

2013-07-10 10:39

Godt initiativ.
Denne gang får man nok ikke chancen til at fortryde efter 50 år?

Gæst

#54

2013-07-10 11:22

Selvfølgelig skal Budolfi Plads være grøn, Magasin kan nok få en plads i City Syd. De har jo prøvet en gang her i byen og den gik ikke.

Gæst

#55

2013-07-10 11:34

Stop for privatisering af byplanlægningen

Gæst

#56

2013-07-10 11:45

Godt initiativ. Det vil være skandaløst, hvis endnu et monstrøst byggeri gennemføres. Der bør vises respekt over for vore domkirker, hvilket heldigvis sker i langt de fleste domkirkebyer. Byrådet burde tage ud i landet og få syn for sagen.

Gæst

#57

2013-07-10 15:58

Tak for initiativet til denne underskriftindsamling.
Og tak for læserbrevet i Nordjyske i dag.
Det er en skandale, hvad byrådet er i færd med at gøre.
venlig hilsen
Niels Grymer
Klintevej 18
9000 Aalborg
Flemming Pedersen
Underskriftindsamleren

#58 Re:

2013-07-10 16:33

#57: -

Tak for opbakningen Niels.

Send opfordringen videre til dine kontakter.


Gæst

#59

2013-07-10 20:50

Magasing har været her i Aalborg een gang og den måtte lukke, hvorfor tror man at en nye vil gå bedre --- eller vil man bare lukke alle de små butikker i Algade/Bispegade.
Tostrup Brogaard

#60 Budolfi Plads i fremtiden

2013-07-10 21:04

Aalborg har nu en fantastisk mulighed for at skabe et bymiljø midt i byens hjerte. Man kunne her drømme om at få en vandkunst med et springvand centralt på pladsen, indrammet med haveanlæg med skulpturer og anden kunstnerisk udsmykning.
På sydsiden af Vingaardsgade kunne der etableres små spisesteder og cafeer med mulighed for udendørs servering. Der kunne måske også på pladsen blive plads til en lille scene til forskellig optræden og musiske indslag.
Valget imellem en formodentlig stor pose penge og at bruge pladsen til at skabe et bymiljø, til glæde for borgerne og turister i mange år frem i tiden er naturligvis ikke let hvis pengene skal løse et her og nu problem med at udfylde et stort hul i næste års budget, men det er et meget stort offer man herved yder ved at fravælge ovenstående mulighed.
Der har været et forslag fremme i debatten om at bruge pladsen hvor den gamle rutebilstation lå, til et parkeringshus og evt. til et varehus. Umiddelbart lyder det som en smart løsning fx med problemet med at finde et sted til Magasin.
Magasin på Budolfi Plads virker som en gøgeunge, der vil forsøge at skubbe andre ud. Magasin har tidligere trukket sig fordi det ikke var en fornuftig forretning for dem i Aalborg. Hvad gør at situationen skulle være ændret nu? City Syd var måske en bedre mulighed for Magasin, hvis de har mod på at igen at etablere sig i området. Her er der jo fx ingen parkeringsproblemer.
Jeg håber ikke at tiden er forpasset til at vælge den rigtige bøsning.
Trine

#61 Læs planen

2013-07-10 22:08

Jeg vil opfordre til at læse perspektivplanen frem for hurtigt at danne negative holdninger ud fra disse få arkitektoniske billeder. - den indeholder desuden en række andre langt mere attraktive billeder. Ved nærmere eftersyn er de fleste af de punkter i nævner her jo faktisk også en del af planen. Blandt andet med stor fokus på 'grønne kvaliteter' gennem en taghave, og fortsatte parkeringsmuligheder under terræn. Jeg blev positivt overrasket, og ser ikke den fremstilling af planen som bliver gengivet til formålet af denne indsamling. Havde jeg ikke tjekket op på planen havde jeg uden tvivl skrevet under. Derfor: læs nu planen, se de øvrige billeder og Dan jeres egen mening.

Gæst

#62

2013-07-11 17:15

I Friis har phd.arkitektstuderende udstillet afgangsopgaver, der bl.a. viser nye muligheder for Budolfi Plads - skønne, kreative forslag, som skammeligt nok ikke bliver debatteret politisk.
Lad Magasin (som i forvejen består af forretninger i forretningen)ligge i Friis - og lad de nuværende forretninger komme tilbage til alle de tomme butikslokaler i byen. Så kan vi altid se om Magasin holder stand denne gang med dets "Illumpriser"!
Til slut en inderlig bøn til politikerne: byg ikke den enorme betonklods på Budolfi Plads - en ny forretningsmastodont vil skabe endnu flere ledige butikslokaler i byen!

Gæst

#63

2013-07-12 12:45

Det er utroligt, at Aalborg Byråd igen vil omsætte attraktive områder til ucharmerende bygninger med alt for tæt bebyggelse. Om få år vil man have området ved Sygehus Nord til overs. Måske kunne man allerede nu finde et areal der og på den Gl. Rutebilstation, som kunne tilbydes Magasin.

Gæst

#64

2013-07-17 09:57

Et strålende initiativ.

Gæst

#65

2013-07-18 23:58

Lav dog noget grønt i midtbyen .... Det trænger Aalborg til i stedet for mere bombastisk byggeri... Der er rigeligt i forvejen

Gæst

#66

2013-07-28 14:31

Jeg fatter ikke at H.G.Jensen og Marianne Nørgaard ikke tør bekende kulør og begynde helt forfra. Og husk lige at "Magasin" sælger til Københavner priser.Hvordan gik det sidst. (Hvordan gik det "Irma") Næh - lad os få en smuk åben plads som i gamle dage.

Gæst

#67

2013-07-29 18:19

hvorfor pokker skal der være et så grimt byggeri på Budolfi plads lad dog det skønne sted hvor den gamle Domkirke og det smukke posthus få noget luft. Vi har jo haft en Magasin i byen det blev jo en fiasko hvad taler for at det bliver bedre nu og på den anden side har vi jo Friis Salling og Føtex inde i centrum ,nej vi skal da slet ikke ha et så grusomt grimt byggeri i byen lad nu den plads blive en rigtig flot plet inde midt i byen så vi alle kan se det smukke posthus og Kirken,Hilsen Hanne V Jensen,

Gæst

#68

2013-07-29 18:28

hvad tænker de herre og damer da på i vores byråd, pladsen som den er nu har altid været forhadt. så tilbage til rødderne tak...........

Gæst

#69

2013-07-30 10:22

Er født i Aalborg 1942, og har i mange år drømt om, at man fik reetableret Budolfi Plads og fik de hæslige bygninger revet ned. Jeg har fulgt debatten i Aalborg Stiftstidende og ventet på, at der var alborgensere, der ville lukke munden op. Jeg bor i Saltum og kommer kun til Aalborg, når jeg skal i teatret og evt. shoppe lidt.

Så kom ud af hullerne, jer der bor og stemmer i Aalborg kommune!!

Gæst

#70

2013-07-30 16:13

Godt der er nogle borgere det kan gå i front for en god holdning. Nul byggeri i centrum.
Det er jo et skrækkeligt senarie byrådet er ved at skabe. Ingen ønsker dette byggeri.Ejheller et Magasin,- vi har rigeligt med vareudbud i Aalborg.
Sarah

#71 Aalborg er en skøn by

2013-07-30 22:18

Aalborg er min fødeby og Danmarks dejligste by! Denne by skal ikke ødelægges med flere grimme beton bygninger. Med en by som Aalborg som har så megen historie og værdifulde bygninger, skal vi bevare det vi har, og ikke lade store klodser skærme for dette!

Gæst

#72

2013-07-31 11:33

Tak for initiativet.
Håber virkelig det lykkes at få en smuk plads igen.

Gæst

#73 Budolfi Plads

2013-07-31 12:19

Det kan ikke være rigtigt at en flok nyvalgte noksakker til byrådet ,skal bestemme og ødelægge vores by for de næste tusinde år.

Gæst

#74 Til Byrødderne om Budolfi Plads

2013-07-31 12:22


Til Byrådet.
Nu er det os der dikterer,I er valgt af borgerne,og som det fremgår af alle de skrevne artikler forlanger vi, at få vores Budolfi Plads tilbage.I har flyttet al handel ud af byen til City Syd,og derfor kan I ikke ved at bygge en stor mastodont på Aalborg`s vigtigste og historiske plads ændre på det.Vi vil have vores plads tilbage,så livet her omkring atter vil blomstre og alle de detail forretninger der findes i den indre by vil få en renæssance,fordi det atter vil være rart at tage bussen herind.
Til Magasin som gerne igen vil prøve lykken i Aalborg er der kun at sige ,køb jer ind i Friis i kender området fra tidligere,det vil også hjælpe byrådet da det så måske kan forhindre at der bliver blændede vinduer og tomme forretninger,eller find jer en ny by,det vil gavne det eksisterende forretningsliv.
Apropos Friis kære byråd,har I glemt hvordan Aalborg så ud ,da det blev bygget? Aalborg lignede en by under belejring,med en hel bydel spærret af i flere år.Hvordan tror i det vil blive? Der er problemer nok med at tømme midtbyen for det skrammel,der er der nu.Hele bydelen vil blive et kaos,bybussernes ruter skal lægges om,måske med indskrænkninger,den øvrige trafik skal køre slalom mellem store buldosere og andre store lastbiler,for ikke at nævne de mange forretninger ,som skal lægge ryg til indtjenings nedgang i mange år og måske dreje nøglen om.
Vil I gerne ind i historiebøgerne over Aalborg`s udvikling,så tænk anderledes,og prøv at vise Magasin den gamle rutebilstation,som har muligheder for til og fra kørsel.Der er også den løsning,at gøre det attraktivt at bygge på Nørresundby siden,det vil også hjælpe trafikken over fjorden,fordi vi har store forretninger nok i selve Aalborg.

Med venlig hilsen

Gæst

#75

2013-07-31 14:16

Jeg er fra 1946, og er født på Bredegade 7,
Jeg husker dengang Budolfi Plads var en stor åben plads, hvor borgere og turister samledes til mange spændende oplevelser.
LAD OS FÅ DENNE STORE ÅBNE PLADS TILBAGE!!!
- og dermed vise, at Aalborg er en storby med "højt til loftet"