Imod ny folkeskolereform

Bjørn Thrane

/ #298

2013-05-02 12:13

Jeg har med gru set udsendelserne "9.z mod Kina" - mandag aften på DR1.

I den seneste udsendelse (mandag d. 29/4-2013) afslørede optagelserne fra 9.z's klasseværelse, at klassens lærere ikke havde det mindste styr på klassens opførsel. 

Flere elever kom adskillige minutter for sent til timerne, - og i løbet af undervisningstimen var der flere elever, der var optaget af alt andet end det, som læreren forsøgte at undervise eleverne i.

Lærerne udviste en groft uhensigtsmæssig tolerance - SLAPHED - overfor "synderne", hvilket absolut ikke havde nogen gavnlig indflydelse på situationen. - Og det bidrog under ingen omstændigheder til elevernes almene opdragelse, som de får så utroligt hårdt brug for, når de senere hen skal ud og klare sig i erhvervslivet. 

Det var en meget meget trist forestilling at være vidne til, - den demonstrerede med al tydelighed, at undervisningstiden kun udnyttes i en bedrøvelig lille del. - At lærerne ikke "slog i bordet" i adskillige situationer, som seerne var vidne til, er UTILGIVELIGT.

DET ER IKKE ELEVERNE, DER TRÆNGER TIL FLERE UNDERVISNINGSTIMER (der udnyttes 50% eller mindre), - DET ER LÆRERNE, DER SKAL PÅ EFTERUDDANNELSE I HVORDAN DE SÆTTER SIG I RESPEKT OVERFOR ELEVERNE, SÅ DE NUVÆRENDE UNDERVISNINGSTIMER BLIVER UDNYTTET MEGET MERE EFFEKTIVT. - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT FORSTÅ????

Hvis denne efterudddannelse af lrerne lykkes, vil der ikke være behov for skolereformens øgede undervisningstimer. - Det er logik for burhøns !!!!

CHRISTINE ANTORINI (undervisningsminister) - VÅGN OP!!, - SLÅ I BORDET!! -  OG SEND DINE SKOLELEDERE PÅ EFTERUDDANNELSE I HVORDAN DE STØTTER DERES MEDARBEJDERE I AT STÅ FAST OVEFOR UDICIPLINEREDE ELEVER.