Forlæng dagpengeretten


Gæst

/ #175

2013-05-02 07:39

Denne underskriftsindsamling er vigtigt. I gode tider havde man 4 år, da krisen startede satte man det ned til 2 år, samtidigt forsvinder rigtige mange arbejdspladser pga. bankerne lukker for de forskellige firmaers kassekredit, hvilket resultere i firmalukninger, flere arbejdsløse, og meget sværere at finde et job, selvom man meget gerne ønsker sig selv i job.
Det forfærdelige er, at alle de mennesker der er faldet ud eller er på vej til at falde ud, dette er tit og ofte familier med børn, skal alle disse gå fra hus og hjem, fra deres vante omgivelser mm? Er dette virkelig hvad den Danske regering ønsker??????? Jeg er flov over den danske politik som den er i øjeblikket. Sæt momsen ned på fødevarer som man har gjort i de andre lande, så folk køber herhjemme, og vi måske denne vej kan redde de virksomheder der er herhjemme, og måske skaffe nogle nye.
Optjeningperioden skal helt afskaffes, lad folk tage de jobs der er at tage for kortere ell længere perioder, jobpraktik, samt job med løntilskud skal tælle med, som det ikke gør nu. Jeg håber, at vi som ledige som hellere end gerne vil i arbejde, at fremtiden kommer til at se lysere ud.