Imod ny folkeskolereform


Gæst

/ #141

2013-03-14 21:16

jeg har mange gange hentet min datter når skolen slutter enten fordi vi har en legekammerat, der skal med hjem og lege eller også fordi vi tager på ture til stranden, til campingpladsen, til zoo, til fjord og bæltcenteret, på familiebesøg, til terrariet, på ture med vores hund eller rideture på vores lille pony og alskens andre steder, men det vil ikke være muligt hvis heldagsskolen bliver til virkelighed - og jeg kunne godt tænke mig at vide om regeringen selv ville have gået i heldagsskolen som børn?????????????
Derudover er der både beviser på at de hverken bliver bedre eller mere motiveret og de går tilmed glip af så meget, der giver dem meget mere på flere planer end skolelokalerne nogensinde vil kunne lære dem og derudover er det både lærere, forældre, børn, forskere, bedsteforældre, forskere i ind og udland, gymnasielærere, og praktisk alle andre - altså en temmeligt stor gruppe, der siger nej - det er jo ikke demokratisk af regeringen stadig at gennemtvinge denne reform - hvad er meningen??????????
Og det er også pinligt at Regeringen forsøger at gennemtvinge noget, hvor de slet ikke skulle blande sig i almindelige forhandlinger - som et lille barn, der ikke må få det stykke lejetøj de blev nægtet kort forinden!!!!!!!!!!!!!! Pinligt for et demokratisk land. Pinligt for en regering, der skulle arbejde for folket (som jo for vørigt siger nej)
Og hvis de vil spare penge hvorfor begynder de så ikke at kigge på de store firmaer, der ikke betaler skat? Hvorfor begynder de så ikke med regeringens eget forbrug af dyre biler, dyrt mad og drikke, og andre lignende dyre og fuldstændigt unødvendigt forbrug fra regeringens side og hvorfor skulle politikernes i forvejen høje løn stige da økonomien var på vej ned - nå ja det minder jo om bankdiretørers og bankledernes lønstigning, omskrivning af fratrædelsesgodtgørelse (læs forhøjelse af beløbet) og omskrivning af pensionsaftalen ved fratrædelse (læs forhøjelse af beløbet)lige inden bankerne gik konkurs - hm - nogen lighed?