Støt Bengt Holst og hans faglighed

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Støt Bengt Holst og hans faglighed.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2014-02-11 14:54



Gæst

#2

2014-02-12 00:21

Respekt til Bengt Holst og Zoo !
Jeg græmmes over menneskers hysteri - vil man have kødmad er der nødvendigvis nogen der må slagte. Her er det foregået på en sober og i alle henseender ordentlig måde.
Tænk hvis man var lige så åben omkring leve- og dødsvilkårene for de millioner og atter millioner af (nuttede) kalve, køer, grise, kyllinger som hver dag må lade livet for at vi kan mæske os i deres kød.
John.St

#3 Navn?

2014-02-12 19:26

Hvis jeg udvælger to dyr, kalder det ene for Herman men ikke navngiver det andet, på hvilken måde er det så værre at Herman bliver dræbt frem for den navnløse dyr?

(dyr kan være myrer, eller sild, eller katte, eller hunde, eller heste, eller elefanter, eller delfiner, eller mennesker, eller ...) - er de mere døde, hvis de har et navn: død, dødere, dødest?

Tobias

#4

2014-02-16 20:53

Kan slet ikke fatte al denne hysteri. Hvad har folk tænkt sig? Skal vi ud i at løverne skal spise kattemad, som det sker i Amerikanske Zoos? Det er jo for langt ude.
Og det er da skræmmende, at folk ikke kan tåle, at dyr slagtes og spises. Der er da vist en del der godt kunne trænge til at komme på besøg på en gård, for at få en bedre føling med, hvorfra kødet i køledisken stammer.